دو تا سوال آسون

sadismi_10

Member
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من یه چند تا سوال داشتم که فکر میکنم کمی هم آماتور باشه اما چه میشه کرد؟
1-چه طور میشه صفحه ی وبی رو که طراحی میکنیم ترکیب بندی شده باشه؟و بتونیم هر متن یا تصویر رو در جایی که میخوایم قرار بدیم تا از جای خودش تجاوز نکنه.
منظورم اینه که از این خط هایی که در تصویر زیر میبینید استفاده کنی؟(تصویر اولی)

2-چه طور میشه بر روی یه تصویر یه متن معمولی نوشت؟منظورم این نیست که با فتوشاپ این کار رو انجام بدیم با همون دریم ویور یا فرونت پیج رو میگم/منظورم اینه که مثل تصویر زیر(تصویر دومی) چه طور میشه یه جعبه متن بر روی تصویر ایجاد کرد؟ممنون میشم اگه جواب بدید؟

3-در مورد ساخت form و نصب یه فرم ارتباط با نویسنده هم اگه توضیح بدید عالی میشه.ممنون
یا علی

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    12.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • 2.jpg
    2.jpg
    4.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1

mohsenshahab

Active Member
سوال اول
شما برای این کار باید از جداول استفاده کنی به این صورت که به ادرس insert /table میری و پس از انتخاب کردن سطر و ستون میتونی اطلاعاتت رو ردون جدول قرار بدی تا دیگه جابجا نشه
2-برای این کار من میگم که از لایه ها استفاده کن به این صورت که بهinsert/layout object/layer برو و لایت رو ایجاد کن و وقتی اون رو روی عکست قرار دادی توش بنویس
3- اگه درست متوجه شده باشم تو میخوای یه فرم ارتباط برای کاربر درست کنی (نمیدونم چرا نوشتی نویسنده) اما برای ایجاد فرم به insert /form/textarea استفاده کنی برای ارتباط هم باید از اسکریپتها استفاده کنی

bahy_my

Active Member
سوال دوم :
میشه یه تیبل بذاری و بک گراند اونو بذاری عکس مورد نظر و متنت رو تو اون تیبل بذاری.
باید عرض و ارتفاع تیبل رو اندازه ی عکست بذاری.
راستی برای تیبل هم که دوستمون گفت.

sadismi_10

Member
ممنون از جوابتون
محسن خان (که هم اسم خودم هم هستی) منظورم از ارتباط با نویسنده این بود که من یه فورم دانلود کردم و میخوام اونو نصب کنم تا کاربر با نویسنده ارتباط داشته باشه

sadismi_10

Member
دوستان عزیز
من یه مشکل عجیب دارم
وقتی با دریم ویور بهinsert/layout object/layer میرم و بعد از نوشتن متن Move میکنم اونوقت کلا کامپیوترم هنگ میکنه و تصاویرش به هم میریزه.چند بار آزمایش کردم بازم همین جوری میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا