دومین کارم با فتوشاپ

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
سلام به دوستان مجید انلاینی . این دومین کار من با فتوشاپ هستش . برای ماه رمضان . فکر نکنم نیاز به توضیح خاصی باشه . منتظر نظرات و انتقادات هستم . ممنون :rose:
فقط بگم که نوشته آماده بوده .

H@DI-LI

Member
سلام.
به عنوان کار دوم تبریک میگم!
یه مقداری خیلی شلوغه!!
اون برگ های پشت سر خیلی بزرگ و زیاد هستن. با خون هم اصلاً همخوانی نداره. یعنی شما اومدی در رمضان تازگی و شکوفایی روح انسان رو نمایش دادی، بعد رفتی خون قاطیش کردی. اونم چه همه!!! اصلاً من نمیدونم چرا رمضان رو همه با خون قاطی می کنن آخه؟:mad: بابا اون ماه محرم و امثالشه که با خون و اینا روش کار میکنن.
رنگ بندی ها هم اصلاً همخوانی ندارن. یعنی به همدیگه نمیان. رنگای دیگه ای رو امتحان کن ببین شاید بهتر بشه با اونا.

ببخشید خیلی تند برخورد کردم!
:rose:
روش کار کن بهتر میشه:wink:

explosion

Banned
سلام .

اگر همین طور که میگی کار دوم باشه عالی .
و همین طور معلوم وقت زیاد روش گذاشتی .
فقط دو مورد رو میگم کخ اگه رعایت کنی کارهات بهتر و بهتر میشن .

1) هارمونی یا همون هماهنگی رنگ ها رو در کارت رعایت کن .
2) اجازه نده در کارت افکت ها و فیلترهایی که ایجاد میکنی نمایان باشه یا احیانا تو چشم بیننده بزنه .
موفق باشی .

boobian

Active Member
سلام
برای کار دومت خیلی عالیه حرفه ای کار کردی رنگ بندیش هم به موضوعش می خوره
موفق باشی ..

hani_99m

Member
سلام کارتون در ظاهر و اینکه دومین کارتونه بسیار خوب شده
ولی چندتا مشکل داره
رنگ مشکی فونت هاتون خوانا نیست و در بعضی جاها با حاله مشکی دور صفحه قاطی شده
خون ها طبیعی نیستن و برگ های پشت جالب نیستن
ولی در کل کار خوبی شده خسته نباشید

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
سلام.
به عنوان کار دوم تبریک میگم!
یه مقداری خیلی شلوغه!!
اون برگ های پشت سر خیلی بزرگ و زیاد هستن. با خون هم اصلاً همخوانی نداره. یعنی شما اومدی در رمضان تازگی و شکوفایی روح انسان رو نمایش دادی، بعد رفتی خون قاطیش کردی. اونم چه همه!!! اصلاً من نمیدونم چرا رمضان رو همه با خون قاطی می کنن آخه؟:mad: بابا اون ماه محرم و امثالشه که با خون و اینا روش کار میکنن.
رنگ بندی ها هم اصلاً همخوانی ندارن. یعنی به همدیگه نمیان. رنگای دیگه ای رو امتحان کن ببین شاید بهتر بشه با اونا.

ببخشید خیلی تند برخورد کردم!
اول میخواستم نام حضرت علی رو هم بذارم که معلوم بشه خون برای چیه دیدم که جا نمیشه . برای رنگها هم یک کم راهنمایی کن . ممنون :rose:
سلام .

اگر همین طور که میگی کار دوم باشه عالی .
و همین طور معلوم وقت زیاد روش گذاشتی .
فقط دو مورد رو میگم کخ اگه رعایت کنی کارهات بهتر و بهتر میشن .

1) هارمونی یا همون هماهنگی رنگ ها رو در کارت رعایت کن .
2) اجازه نده در کارت افکت ها و فیلترهایی که ایجاد میکنی نمایان باشه یا احیانا تو چشم بیننده بزنه .
موفق باشی .
کار دومم به عنوان کار گرافیکیه . من از فتوشاپ قبلاً برای تسچر استفاده میکردم .
از افکر خاصی استفاده نکردم . مهمترینش سایه و درخشش بوده و برجستگی . چطوری کری کنم که دیده نشن . اینا رو میذاریم تا دیده بشن دیگه .:-?

سلام کارتون در ظاهر و اینکه دومین کارتونه بسیار خوب شده
ولی چندتا مشکل داره
رنگ مشکی فونت هاتون خوانا نیست و در بعضی جاها با حاله مشکی دور صفحه قاطی شده
خون ها طبیعی نیستن و برگ های پشت جالب نیستن
ولی در کل کار خوبی شده خسته نباشید
دور فونتها هم رنگ داره . فکر نمیکنم که ناخوانا باشه . ولی سعی میکنم که در کارهای آینده به این نکته توجه کنم . خون رو هم با پلاگین Alien Skin درست کردم . از چه نظر غیر طبیعیه ؟ لطفاً راهنمایی کنید . ممنون :rose:

عالیه :rose:
به خصوص اون قسمت سبز رنگ پشتش که نورانی تره
خیلی خوشگله موفق باشی :)
سلام
برای کار دومت خیلی عالیه حرفه ای کار کردی رنگ بندیش هم به موضوعش می خوره
موفق باشی ..
واقعا به عنوان کار دوم خیلی عالیه... تبریک میگم!
:rose:
ممنون از همه :rose:

:green:

آخرین ویرایش:

H@DI-LI

Member
اول میخواستم نام حضرت علی رو هم بذارم که معلوم بشه خون برای چیه دیدم که جا نمیشه . برای رنگها هم یک کم راهنمایی کن . ممنون :rose:
خوب برای همونه که میگم شلوغه دیگه...
به نظرم اگه اون گل و برگ های پشت رو کمتر کنی و یه مقدار کوچیک تر، یه مقدار خلوت میشه.
زمینه پشت رو هم دیگه من اینطوری ممکنه یه رنگی بگم، تو بذاری بعد خوب نشه. باید امتحان کنی دیگه... مثلاً با فیروزه ای یا زغال سنگی امتحان کن ببین چجوری میشه. اگه نشد چند تا رنگ دیگه رو هم امتحان کن.
خون ها رو هم یا اصلاً برشون دار، یا هم کمترش کن. واسه زیاد بودنشه که شلوغ پلوغ شده و نوشتت اصلاً به چشم نمیاد و خونده نمیشه.
یه مقدار با رنگ ها باید خیلی ور بری.
امتحان کن ببین چجور میشه.
موفقا پاشی:rose:

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
ولی ما کاری نمی بینیم .
میشه یه جا دیگه آپلود کنید تا ما هم فیض ببریم ؟
ممنون .
موفق باشید .

No0$HiN

Member
سهلام
کارت قشنگ شده
فقط اگه رنگ ها رو یه جوری بکنی که نوشته ت و اینا بزنه بیرون و بیشتر دیده بشه بهتر می بود .

موفق باشی :rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا