دومین کارت ویزیت من(نظر بدهید)

lili_story

New Member
متاسفانه هر كاري ميكنم آپلود نميشه.نميدونم اشكال از كجاست؟ شما هم موقع ارسال عكس دچار مشكل ميشيد؟معمولا آپلود عكس با اينترنت پرسرعت چقدر طول ميكشه؟

lili_story

New Member
سلام.عكسي كه من ميخوام اپلود كنم 7 مگابايت واسه همين اپلود نميشه.راهي نداره كه بتونم اپلودش كنم يا سليز كمتري داشته باشه؟

mostafa20010

Well-Known Member
خوب مگه با فتوشاپ کار نمیکنی ؟
تو قسمت image size ریزولوشن تصویر رو بیار پایین (فکر کنم مال تو 300 باشه ) به نظرم رو 40 یا 50 بزاری خوب باشه

سلام.عكسي كه من ميخوام اپلود كنم 7 مگابايت واسه همين اپلود نميشه.راهي نداره كه بتونم اپلودش كنم يا سليز كمتري داشته باشه؟

سلام
با اجازه صاحب تاپیک محترم:rose:
دوست عزیز شما هم به انجمنمجید خوش اومدی
برای نشون دادن کار خودتون توی قسمت اصلی گالری روی مبحث جدید کلیک کنید. یه نام و پست خودتون رو ایجاد کنید.
هم برای نظم و هم برای قاطی نشدن و وحدت موضوع.

در مورد آپلود کردن هم اگر شما فایل سنگینی رو بخواهید برای نمایش بگذارید هم آپلودش مشکل میشه و هم دیگرانی که میخوان ببینن به زحمت میفتن و بیخیال میشن.
تازه توی پستهای انجمن محدودیت حجم وجود داره و این مقدار رو اصلا قبول نمیکنه.
برای کارهای واجب مثل نمونه چاپ اونو توی یه جای دیگه آپ میکنن ولینک میدن یا میشه اونو rar کرد و به قصعات کمتر از 5 مگ که محدودیت rar هست بگیم اسپلیت کنه ... من خودم برای اتچ کردن یه برنامه به پست اونو دو تکه و با پسوند rar قرار دادم...

به قول دوستمون احتمالا resolution کار شما برای چاپ هست یعنی 300 ... اما میتونید به بهترین کیفیت مانیتور که همون 72 باشه برای نمایش اون رو بگذارید البته سایزش رو بر حسب پیکسل اگه بگیرید و نهایتا در حد یک والپیپر بشه.... سایزهایی رو که بقیه دوستان آپ میکنند کاراشونو نگاه کن. نه خیلی کوچیک و نه خیلی بزرگ. حجم فایل رو هم دقت کن ...

برای کم حجم کردن میتونی jpg بگیری و با پیش نمایش کمی حجمش رو کم کنی.
اگه یه برنامه قوی و حرفه ای برای کم کردن سایز با حداکثر کیفیت میخوای هم اینه که من خودم استفاده میکنم.
http://luci.criosweb.ro/riot/

التماس دعا
ماه خدا مبارک
یا علی

lili_story

New Member
دست گل همه شما دوشتان درد نكنه.بهم خورده نگيريد آخه من تازه كارم و خيلي چيزها رو نميدونم اما به زودي از شما ياد ميگيرم.منتظر كارهاي قوي از من باشيد:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا