دومین آموزش کابینت آشپزخانه

Hamed

Active Member
سلام و منو باید ببخشید که دیر کردم تو بخش دوم توضیحاتم (جاتون خالی یه مسافرت همین اطراف ایران بودم...) در مورد کابینت ها :
(لازم به ذکر از داش ممد معذرت می خوام بابت اینک دوبار فایلو پی دی اف نکردم چون اینجا کانورتورشو ندارم)
ساخته کابینت کنجی..؟
بعضی وقتا انتهای کارا نمی شه یک یونت حتی 30 سانتیمتری بزاری یعنی باید با درب یونیت بقلی با یک لولای 175 درجه و 275درجه برای مثلا یکی از درها 30 سانتیمتر و یکی دیگه 30 سانیمتر باشه چون اگر بزرگ تر بشه لولا افتادگی پیدا میکنه و در خراب میشه.
(سوال چرا نمیشه یه در 30 انتهای کار گذاشت؟ جواب چون بعضی از ظرفها بزرگ تراز 30 هستن و دوم اینک اگر وسیله و ظرفی انتهای کابینت باشه سخت میشه بیرون آورد و فضای خالی کابنت بی استفاده میمونه.)
حسن کابینت کنجی در اینه که از فضا و زیبا بودن نهایت استفادرو میبریم مثل عکس زیر:
این نکته برای این مهمه که خیلی از طراحان تازه کار این کارو نمی دونن چون از گردش لولا ها بی خبرن و به اصطلاح ثابتی میدن که این توی کار فضا رو میگیر و خوب راحترم هست...
برای کشیدنش توی مکس هم اولا با لاین می کشید جارو بعد اکستورود بهدم از روی توضیحات قبلی جلو میرین.
توی همین عکس دوتا کشو بزرگ هم میبینیم که طولش از 75 کمتر و از 95 بزرگتر نمی شه که معروفن به اسم کشو قابلمه (لولاها همه باید استوپر داشته باشن چون کشو سنگینه وصدا به هم خوردن در کشو با بدنه اذیت میکنه
راستی به گاز این مشتری توی عکس می گن گاز مبله و به گاز عکس زیر میگن تو کار که خلی خوشگه و تو خیابون سهروردی پر..
امید واروم مقبول افتاده باشه تا توضیحات بعدی
موفق باشین
علی علی
 
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا