دوستاي تهراني كمكككككككككككككك

اقا جون مادرتون يه ISP به من معرفي كنين كه سرعتش شبيه ادم باشه

اه مر دم از هر خراب شدهاي account گرفتم با سرعته اشقال 24 ساعتش
اصابمو داغون كرد

plz help me :cry:

ealy

Member
سلام
احتمالا isp كه شما ازشون خريد كرده بوديد جز isp هايي بودن كه bandwidth شون رو از مخابرات گرفتن. الان تمام اين isp ها دچار افت سرعت شديدي شدن.حتي در بعضي شهرستان ها سرعت به پايين 8 bps رسيده.دليلش هم قطع يكي از 3 لينك اصليه ديتاي مخابراته.اين لينك 155 مگابايت و به صورت فيبر نوري بود كه به خاطر زلزله الجزاير 45 كيلومتر از اون قطع شد .شما بايد از isp هايي خريد كنيد كه يا خودشون icp هستن ويا از icp هايه ديگه bandwidth گرفتن و نه از مخابرات .مثل پارس انلاين يا البرز يا سپنتا يا اوراكل و......
راستي شما از كجا خريد كرده بوديد كه ناراضي بودي؟؟؟
موفق باشيد :wink:

جناب ealy

محض اطلاع شما و بقيه دوستا عرض كنم كه همه ناله من از اون ALBORZ اشغاله!!

و جالبتر اينكه خطوط به اصطلاح E1 سرعتش از خطوط معموليش هم افتضاحتره!!!

نميدوم كدوم موسسه در پيتي هم همش واسه اينهمه كيفيت !!!‌ لوح تقدير !!! و كيفيت !!!

بش ميده!!

حرفمو قبول نداري يه كم از اين ICP :lol: خدمات بگير تا عملا به حرفم برسي!!

جناب ealy

نميدوم كدوم موسسه در پيتي هم همش واسه اينهمه كيفيت !!!‌ لوح تقدير !!! و كيفيت !!!

بش ميده!!

Pooriya_Online

Active Member
سلام به همه

اگه يه سرعت بالا ميخواي فقط behcard بخر
فقط يكاري كن واسم pm بده و بگو از شمال يا از غرب يا از شرق يا از جنوب تهران هستي
تا بهت شماره نمايندگي هرجا كه هستي رو بدم اونام تحويل رايگان ميارن دمه خونتون يادت نره فقط pm بديا چون ممكنه تو انجمن بدي من نيام و نخونم
خواحافظ

saman_new

Member
من حدود يك ساله كه از نويد نت اشتراك ميگيرم.اصلا مشكلي نداشتم.اما الان به خاطر همين مشكل مخابرات اونم سرعتش اومده پايين!اينجور كه معلومه اكثر isp ها اين مشكل رو دارند.پارس انلاين هم كه ماشالله كم رو سايتها فيلتر نذاشته!اما نيود نت فقط براي راديو فردا فيلتر گذاشته!اگه ماهانه نامحدود خوب هم گير آوردين به منم بگين :?

وقتي همه ISP هاي درست حسابي دنبالروي سياستهاي دولت بشن به جوز همين وضع

توقع ديگه اي هم نبايد داشت.

parsonline كه فقط مونده سايت خودشو هم ببنده!
alborz هم كه به جز اينكار( حتي سايتاي عبور از proxy رو بسته) با رفتن زير دست مخابرات
كيفيتش رو تا 0 اورده پايين!!!
neda هم از اول همين بود!!!
بقيه هم به زودي به همين وضع ميرسند....
خدا اخر و عاقبت وضعيت اينترنت تو ايرانو به خير كنه!

حتما بخونين!!

لطفا به مكالمه تلفني زير كه مربوط به لحظاتي پيش است توجه كنيد:

-: پشتيباني البرز بفرماييد
--: خسته نباشيد...1 سوال داشتم..
--:ميشه بفرماييد چرا چند روزه سرعت اينقد پايينه؟
-:سرعت پايين نيست!
--:پس چرا 1 سايت هم به زور باز ميشه؟
-:تو ساعت شلوغ connect شين حتما!!!!
--:24 ساعت همينه
-:اقا به ما مربوط نميشه!
--:پس به كي ربط داره؟!!
-:اقا ما زير نظر مخابرات هستيم .به اونا مربوطه .اعتراض داري با اونجا تماس بگير( با عصبانيت )
--:پس شما مسوول چي هستين؟؟؟؟؟؟؟؟
-:جواب به مردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-: الان پشت خط هستن!
ـ:تقققققققققققققق

اي جونم با اين پشتيباني!!!

اي جونم با اين پاسخگويي!!!

عجب مملكتي!! پول هم كه ميدي بازم طلبكارتن :lol: :lol: :lol:

ealy

Member
Alireza_Cracker گفت:
جناب ealy

بش ميده!!

سلام
1.منم تاحالا خيلي ها رو ديدم از البرز ناراضي بودن شايد دليلش كميه bandwidth در مقايسه با تعداد user هايي كه داره دليل اون جوايز و لوح تقدير ها هم روابطيه كه صاحبان اون دارن البته اينجا جاش نيست در موردش صحبت كنم.ولي در حال حاضر مسلما سرعت همين البرز هم به وضوح بالاتر از isp هاييه كه از مخابرات پهناي باند گرفتم.دليلش هم همون مشكليه كه توي مطلب قبليم كاملا توضيح دادم.
2.امكان نداره كه سرعت اتصال به خط E1 يه isp پايين تر از اتصال به خط انالوگ همون isp باشه .چون پهناي باند يه اي اس پي مقداره مشخصيه و با توجه به اينكه حداكثر سرعت كانكت با خطوط E1به 22.4 كيلوبيت در ثانيه بيشتر از خطوط انالوگ (56 در مقابل 33.6) امكان نداره سرعت پاين تر از انالوگ باشه.مگر اينكه شماره شما جزو شماره هايي باشه كه E1 رو support نمي كنه كه در اينصورت سرعت كانكت با انالوگ و E1 براي شما اصلا فرقي نمي كنه و حدا كثر همون 33.6 هست . متاسفانه هنوز بعضي از مناطق اين مشكل رو دارن و switching قديميه مخابراتيه اين مناطق E1 رو support نميكنه..
البته امكانش هست سرعت اتصال به E1 يه isp از سرعت انالوگ يه isp ديگه كمتر باشه.مثلا الان سرعت يكي از isp هاي E1 كه پهناي باندشو از مخابرات گرفته به 11كيلوبيت رسيده در حاليكه سرعت خطوط انالوگ خيلي از اي اس پي هايي كه خودشون icp هم هستن يا از يه icp پهناي باند گرفتن نزديك 33 كيلوبيت هست .يعني تقريبا 3 برابر .حالا اگه با يه خط انالوگ به همون اي اس پي كه گفتم كانكت بشيد مسلما سرعت از 11 كيلوبيت پايين تره شايد حتي به 8 كيلوبيت هم نرسه .

ealy

Member
Re: حتما بخونين!!

Alireza_Cracker گفت:
لطفا به مكالمه تلفني زير كه مربوط به لحظاتي پيش است توجه كنيد:

-: پشتيباني البرز بفرماييد
--: خسته نباشيد...1 سوال داشتم..
--:ميشه بفرماييد چرا چند روزه سرعت اينقد پايينه؟
-:سرعت پايين نيست!
--:پس چرا 1 سايت هم به زور باز ميشه؟
-:تو ساعت شلوغ connect شين حتما!!!!
--:24 ساعت همينه
-:اقا به ما مربوط نميشه!
--:پس به كي ربط داره؟!!
-:اقا ما زير نظر مخابرات هستيم .به اونا مربوطه .اعتراض داري با اونجا تماس بگير( با عصبانيت )
--:پس شما مسوول چي هستين؟؟؟؟؟؟؟؟
-:جواب به مردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-: الان پشت خط هستن!
ـ:تقققققققققققققق

اي جونم با اين پشتيباني!!!

اي جونم با اين پاسخگويي!!!

عجب مملكتي!! پول هم كه ميدي بازم طلبكارتن :lol: :lol: :lol:
دليل اين لحن صحبت ٫ مصونيتيه كه دارن .توي مطلب قبلي هم گفتم كه صاحبان البرز نفوذ زيادي دارن ودليل اون لوح هاي تقدير و جوايزي هم كه گفتي بر ميگرده به اون مساله . و منبع اصلي در امدشون هم از راه هاي ديگست.مثل خدمات leased line .براي همين مشتري هاي dial up انچنان براشون مهم نيست.نتيجتا لازم هم نمي بينين كه جوابگوي اونا باشن.

saman_new

Member
خوب نويد نت به سرعت قبل برگشته.فقط هم راديو فردا رو فيلتر كرده:)من كه ديگه ازش خيلي راضيم :D

ealy

Member
خوشبختانه مشكل مخابرات بعد از يه ماه حل شد و لينك 155 مگابايتيه فيبر نوري متعلق به شركت cable & wireless كه به خاطر زلزله الجزاير دچار قطعي شده بود باز سازي شد و سرعت isp هايي كه پهناي باندشون رو از مخابرات مي گيرن به وضع عاديه برگشت.

جدیدترین ارسال ها

بالا