دوستان همه كارهاش رو انجام دادم فقط يه اظهار لطف شما رو كم داره

troojan

Member
در رابطه با مورد اولي ميتوني از تايمر استفاده كني
به اين ترتيب كه بياي و يه تايمر درست كني كه هروقت زيرمنوت اومد شروع به كار كنه و هر چند وقت يه با چك كنه كه ايا موس هنوز رو زير منو هست يا نه
اگه بود كه هيچي ولي اگر نبود بره به فريم مناسب تا زير منوت بشته شه
در مورد تايمر تو انجمن واسه يكي از بچه ها كدش رو نوشتم همراه با نمونه
فكر كنم اسم تاپيكش مكس در فيلم بود
در رابطه با مورد دوم هم بايد فايلش رو ببينم
اين فايلي كه گذاشتي دان نميشه، ميگه پسورد لازم داره واسه دانلود كردن

موفق باشي

amir_h_a

Member
در رابطه با مورد اولي ميتوني از تايمر استفاده كني
به اين ترتيب كه بياي و يه تايمر درست كني كه هروقت زيرمنوت اومد شروع به كار كنه و هر چند وقت يه با چك كنه كه ايا موس هنوز رو زير منو هست يا نه
اگه بود كه هيچي ولي اگر نبود بره به فريم مناسب تا زير منوت بشته شه
در مورد تايمر تو انجمن واسه يكي از بچه ها كدش رو نوشتم همراه با نمونه
فكر كنم اسم تاپيكش مكس در فيلم بود
در رابطه با مورد دوم هم بايد فايلش رو ببينم
اين فايلي كه گذاشتي دان نميشه، ميگه پسورد لازم داره واسه دانلود كردن

موفق باشي

من اين تاپيك مكس در فيلم رو ديدم اين كدي كه شما گذاشتي واسه اين كار من مناسبه به نظرت ؟ به طور مثال شايد يكي 15 ثانيه رو زير منو وايسه و رو هيچي كليك نكنه و موس رو ببره جاي ديگري از صفحه و يه نفر ديگه ظرف مدت 3 ثانيه اينكارو بكنه پس نميشه يه مدت زمان مشخص رو واسش در نظر گرفت درسته ؟ يا من درست متوجه نشدم ؟ حالا اگه اون فايل دانلود كني بهتر متوجه منظورم ميشي و مشكل دوم رو هم فكر ميكني همينجوري ميشه حل كرد ؟ اگه يه لطفي كني و كدها رو تو همون فايلي كه دان ميكني بنويسي ممنون ميشم.

troojan

Member
سلام
منظور من هم اين نبود كه بعد از هفت ثانيه زيرمنو بسته شه
گفتم تايمر هر چند وقت يه بار چك كنه ببينه كه ايا هنوز موس رو زير منو هست يا نه
اگه موس هنوز رو زير منو بود كه بسته نشه ولي اگر نبود بره به فريمي كه زير منو بسته شه
يعني به جاي اون خط فرمان if(x>7000) i بايد فرمان if مناسب رو بنويسي و تو قسمت interval زمان مناسب خودت رو براي فاصله زماني چك كردن دستور بنويسي

amir_h_a

Member
سلام
الان متوجه منظورت شدم، آقا يه لطفي كن اون فايل منو بردار اين دستوري كه ميگي توش بنويش ما رو هم از شر اين منو خلاص كن لطفا اگه واست ممكن نيست اين قسمت رو خودم يكاريش ميكنم اون قسمت پرسش دومم رو يه كاريش بكن ، troojan عزيز با اين تبحري كه شما داري فكر نكنم زياد وقتت رو بگيره ولي من بايد حالا حلا ها دور خودم بچرخم.

جدیدترین ارسال ها

بالا