دوستانه zbrsuh کار کمک کنند

سلام دوستان یه سواله مبتدی دارم ببینید من یه کار تو زدبراش 4 را به پایان رسوندم حالا اگه بخوام به عنوان نمونه کار به یکی نشون بدم زدن Print Screen SysRq روی کیبرد واسه عکس گرفتن کار خیلی تابلوئیه چطوری میشه حالت رندر مایا یا 3دی مکس ازش گرفت یعنی فقط نما از کاری را که کردم داشته باشم نه با دکمه ی روی کیبرد خودش چه ابزاری واسه این کار داره ممنون :rose:

Mandana

Active Member
منوی داکیومنت<دکمه double رو بزنین
بعد از دکمه های سمت راست ئه خود ویوپرت دکمه ی AAhalf رو پیدا کنین و بزنین
بعد ctrl + N
بعد یکبار با موس کلیک درگ کنین تا آبجکتتونو دوباره بکشه.حالا T رو بزنین تا برین حالت ادیت.اگه حالت ادیت هستین دیگه نمیخواد اینو بزنین
حالا F رو بزنین تا فیت تو اسکرین بشه
حالا منوی رندر، دکمه best رو بزنین
.این یه رندر عادی ئه.می تونین رنگ بکگراند رو عوض کنین ( منوی داکیومنت، دکمه ی back
می تونین یک مربع بعنوان ساب تول به جسمتون نسبت بدین و بعد رندر بگیرین تا سایه ی جسم روی مربع بیافته( در اصل اون مربع حکم فلور رو ایفا می کنه)
و غیره و اینا
موفق بباشین:rose:

hamid_iranman

New Member
خیلی ممنون بابت جوابتون خیلی کار ساز بود حالا فقط یه سوال دارم واسه اینکه منظورم را بهتر بتونم فهمونده باشم به این عکس یک نگاه بندازید (البته رو رندر و اینهاش اصلا کار نکردم فقط برا مثال گذاشتمش :green:)
gow5xujioxyfm18vos6o.jpg

با راهنمایی های شما تا مرحله 2 را من پیش می رم تقریبا تو زدبراش اما مثلا جایی نداره زدبراش که مثل شماره 3 روش بزنی و تمام اسکرین فقط از آبجکت و بدون بودن خط های راهنما عکس را داشته باشیم در ضمن خیلی ممنون از جواب دادن سوال هام:rose:

سلامحمید

اگه زیبراش 4 کامل رو داری میتونی از روشی که خانم مدیر گفتن استفاده کنی و از BPR ورژن 4 هم بهره مند بشی. (ورژن من ناقصه و اندازه داکیومنت رو بالا نمیده)
best preview render که دکمه مربعی کوچکی بالای راست ویوپورت داره و وقتی بزنی با کیفیت بالا و با آنتی الیاز برات رندر سریع میکنه. تو منوی رندر میتونی خروجی مپ های dof و ماسک هم ازش بگیری. یه متریال خوش لعاب به کار بده. از منوی ماسک توی منوی tools گزینه cavity یا AO رو بزن بعد BPR که فکر کنم ctrl+p بزن

در مورد دیده شدن مش و وایرش هم یه دکمه مکعبی پایین و راست پنجره ویوپورت هست که اون رو میبره و میاره.

نمیدونم بدردت خورد یا نه. راه حل دیگه هم اینه که خروجی بگیری از منوی tools و obj کار رو تو همون مایا رندر بگیری که راحت تر باشی. برای رنگ و تکسچرش هم فقط برای نشون دادن با پروجکشن مستر و پلی پینت کار کن و با auv بدون آنرپ و سریع مپ رو هم آماده کن.

BPR رو فراموش نکن خیلی خفنه

یا علی

Mandana

Active Member
با راهنمایی های شما تا مرحله 2 را من پیش می رم تقریبا تو زدبراش اما مثلا جایی نداره زدبراش که مثل شماره 3 روش بزنی و تمام اسکرین فقط از آبجکت و بدون بودن خط های راهنما عکس را داشته باشیم در ضمن خیلی ممنون از جواب دادن سوال هام:rose:
چرا.شما مراحل بالا رو میری ( روش می یا برهانی، فرقی نداره.مهم اینه که رندر بگیری)
بعد منوی داکیومنت
گزینه export
می تونین تیف یا پی اس دی یا بی ام پی سیو کنین.قبل این کار مطمئن شین سایز داکیومنتتون همونه که میخواین:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا