دور زدن بلاگفا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tarhebartar

Member
یکی از محدودیت هایی که بلاگفا داره فیلتر کردن تگ iframe است.برای دور زدن این قضیه از کد جاوا زیر استفاده کنید:

document.write

:D

tarhebartar

Member
اینجوری:

<script language="javascript" type="text/javascript">
window.document.write('YOUR IFRAME TAG');
</script>
در ضمن میتونید کد رو توی یک فایل دیگه بنویسید و با src بهش لینک کنید!

shahin65

New Member
متاسفانه بلاگفا هم حجمو به 50 کیلو بایت محدود کرده و هم src فایلهای js رو غیر فعال نموده.....!!!!!!!!!!

حالا شما بگید من یه javascript ه 90 کیلوبایتی رو چتوری تو بلاگفا اجرا یا UP کنم

excalibur110

New Member
سلام مي شه دقيقتر بگيد، من كه نتونستم.
مثلا اين كد رو چه جوري مي شه قرار داد؟
يا علـــــــــــــي

کد:
	<iframe   
		id="blockrandom"
		src="http://www.yahoo.com" 
		width="600" 
		height="100%" 
		scrolling="auto" 
		align="top"
		frameborder="0"
		class="wrapper">
این امکان به درستی کار نخواهد کرد . متاسفانه مرورگر شما از Inline Frames پشتیبانی نمی کند</iframe>

excalibur110

New Member
سلام

از طريق فايل js يك نفر كه تو وبلاگش گذاشته بود. فهميدم.
موفق باشيد
يا علــــــــــــــــــــي

آخرین ویرایش:

farik

Well-Known Member
با سلام..
دوستان چرا خودتون رو اینقدر محدود میکنید...باور کنید جاوااسکریپت فراتر ار این حرف هاست...
باور کنید که اون تبلیغاتش هم بچه بازیه و راحت میشه برش داشت...این که چیزی نیست..شما برین جاوا اشکریپت یاد بگیرین خود بخود این مسایل براتون مسخره میشه...مثلا میشه با ایجکس و تابعeval و خیلی راههای دیگه..
توصیه من به شما به عنوان یک دوست:هیچ وقت خودتون رو محدود فرض نکنید و به راههای جدید فکر کنید;)
باتشکر TabOTabDesign

oms_sos

Active Member
با سلام..
دوستان چرا خودتون رو اینقدر محدود میکنید...باور کنید جاوااسکریپت فراتر ار این حرف هاست...
باور کنید که اون تبلیغاتش هم بچه بازیه و راحت میشه برش داشت...این که چیزی نیست..شما برین جاوا اشکریپت یاد بگیرین خود بخود این مسایل براتون مسخره میشه...مثلا میشه با ایجکس و تابعeval و خیلی راههای دیگه..
توصیه من به شما به عنوان یک دوست:هیچ وقت خودتون رو محدود فرض نکنید و به راههای جدید فکر کنید;)
باتشکر TabOTabDesign

نه عزيز باور نميکنيم از اين فکرا نکن
خودتو خيلي بالا ميدوني و يه خورده مقروري حالا که به من ربطي نداره
يه نفر بهم s2a داد من ديدم تو جواب دادي به خاطر اون شرکت کردم

اگه بلدي بگو
اگه ميخواي بگي من بلدم ما قبول داريم شما بلد هستين استاد

به نظر من اگه انجمني رو ميبيني که ميتوني جواب بدي اين کارو کن وگر نه spam ندي خيلي بهتره و بهترين گزينه براي شما سکوت هست

tarhebartar

Member
نقل قول:
نویسنده farik
با سلام..
باتشکر TabOTabDesign

نه عزيز باور نميکنيم از اين فکرا نکن
خودتو خيلي بالا ميدوني و يه خورده مقروري حالا که به من ربطي نداره
يه نفر بهم s2a داد من ديدم تو جواب دادي به خاطر اون شرکت کردم

اگه بلدي بگو
اگه ميخواي بگي من بلدم ما قبول داريم شما بلد هستين استاد

به نظر من اگه انجمني رو ميبيني که ميتوني جواب بدي اين کارو کن وگر نه spam ندي خيلي بهتره و بهترين گزينه براي شما سکوت هست

ای بابا من صد سال پیش اون موقعی که تیرکمون شاه زنده بود این روش رو یاد دادم.
بی خیال بابا حالا یک خط اسکریپت که این حرفها رو نداره.
درضمن باید بگم که با eval نمیشه این کار رو کرد و اون برای بایند کردن هستش.
یه سوتی که این بلاگفا داره اینه که خیلی ابتدایی برداشته این تبلیغاتش رو هم گذاشته و اولین دیو صفحه هست.
در ضمن با یه کد ساده توی برنامه اش هم میتونه از جاوا و هر کاراکتر دیگه هم فیلتر بگیره/

farik

Well-Known Member
ببخشید دیر جواب میدم آحه کنکور دارم دیر به دیر میام تو وب
محض اطلاع بگم با eval میشه چون میتونی باهش دستورات متنی رو که به صورت string اجرا کنی و میتونی string رو هم دیکد کنی....
ئر جواب دوست عزیزم oms_sos هم باید بکگم من اصلا خودم رو از کسی بالاتر نمیگیرم به خاطر اینکه میدونم آقای شیرازی نمیخواد روش پخش بشه و از درآمدش کم بشه نمیگم وگرنه که حداقل یکساله ÷خشش کردم...
در ضمن بدونین من اگه حرفی میزنم برای خودتون...اگه بازم بخث خصوصی دارینیغام بدین حرف میزنیم.
با تشکر TAB O TAB DESIGN

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
به علت به حاشیه رفتن موضوع تایپیک، این تایپیک بسته خواهد شد.
در صورت تکرار، با حاشیه پردازان، بر خورد در شان خواهد شد.
پاینده باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا