tarhebartar
Member
یکی از محدودیت هایی که بلاگفا داره فیلتر کردن تگ iframe است.برای دور زدن این قضیه از کد جاوا زیر استفاده کنید:
document.write
document.write
<iframe
id="blockrandom"
src="http://www.yahoo.com"
width="600"
height="100%"
scrolling="auto"
align="top"
frameborder="0"
class="wrapper">
این امکان به درستی کار نخواهد کرد . متاسفانه مرورگر شما از Inline Frames پشتیبانی نمی کند</iframe>
با سلام..
دوستان چرا خودتون رو اینقدر محدود میکنید...باور کنید جاوااسکریپت فراتر ار این حرف هاست...
باور کنید که اون تبلیغاتش هم بچه بازیه و راحت میشه برش داشت...این که چیزی نیست..شما برین جاوا اشکریپت یاد بگیرین خود بخود این مسایل براتون مسخره میشه...مثلا میشه با ایجکس و تابعeval و خیلی راههای دیگه..
توصیه من به شما به عنوان یک دوست:هیچ وقت خودتون رو محدود فرض نکنید و به راههای جدید فکر کنید
باتشکر TabOTabDesign
نقل قول:
نویسنده farik
با سلام..
دوستان چرا خودتون رو اینقدر محدود میکنید...باور کنید جاوااسکریپت فراتر ار این حرف هاست...
باور کنید که اون تبلیغاتش هم بچه بازیه و راحت میشه برش داشت...این که چیزی نیست..شما برین جاوا اشکریپت یاد بگیرین خود بخود این مسایل براتون مسخره میشه...مثلا میشه با ایجکس و تابعeval و خیلی راههای دیگه..
توصیه من به شما به عنوان یک دوست:هیچ وقت خودتون رو محدود فرض نکنید و به راههای جدید فکر کنید
باتشکر TabOTabDesign
نه عزيز باور نميکنيم از اين فکرا نکن
خودتو خيلي بالا ميدوني و يه خورده مقروري حالا که به من ربطي نداره
يه نفر بهم s2a داد من ديدم تو جواب دادي به خاطر اون شرکت کردم
اگه بلدي بگو
اگه ميخواي بگي من بلدم ما قبول داريم شما بلد هستين استاد
به نظر من اگه انجمني رو ميبيني که ميتوني جواب بدي اين کارو کن وگر نه spam ندي خيلي بهتره و بهترين گزينه براي شما سکوت هست