دوره‏هاي رايانه ICDL به صورت رايگان برگزار مي‏شود

AliReza26

Active Member
تبيان - دکتر عليرضا طاهر پور، مدير اجراي طرح، در با بيان مطلب ذکر شده، اظهار داشت: اين طرح با همکاري سازمان فني –حرفه‏اي کشور و سازمان ملي جوانان برگزار مي‏شود و بر مبناي آن 60 هزار نفر در کل کشور دوره ICDL را به صورت رايگان خواهند گذراند که از اين ميان 11 هزار و 100 نفر مربوط به استان تهران است.

وي افزود: ثبت نام اين دوره‏ها از طريق مراجعه به اداره کل آموزش فني- حرفه‏اي استان تهران (واقع در پيچ شميران) و ارائه مدارک لازم انجام مي‏شود. باتوجه به اينکه 80 درصد تعهد اين طرح به عهده آموزشگاه‏هاي آزاد گذاشته شده، مراجعه کنندگان پس از ثبت نام براي گذراندن دوره به مراکز دولتي و آموزشگاه‏هاي خصوصي معرفي مي‏شوند. بديهي است اين دوره‏ها هزينه‏اي براي افراد نخواهد داشت.
وي شرايط اين دوره‏هاي مربوط به افراد با ميانگين سن 19 تا 29 دانست و گفت: دوره ICDL در دو سطح کاربري درجه يک با 98 ساعت و کاربري درجه دو با 32 ساعت ارائه مي‏شود و در پايان نيز گواهينامه بين المللي به شرکت کنندگان ارائه مي‏شود.

دکتر طاهر پور در خصوص ضرورت برگزاري اين دوره‏ها بيان داشت: ICDL به نوعي پايه مباحث رايانه محسوب مي‏شود و گذراندن آن براي آشنايي افراد با رايانه ضروري است. مدرک ارائه شده نيز درکشورهاي عضو سازمان بين‏المللي کار معتبر است.

iman_flash

Active Member
براي من هم يه نامه اومد كه در اين امر انسان دوستانه به عنوان مدرس همكاري كنم...

نتيجه: خدا آخرو عاقبت آينده‌ي كامپيوتر ايران را به خير كند
كه 60هزار نفر ميخوان دانش كامپيوتر رو از امثال من ياد بگيرن 8O

AliReza26

Active Member
iman_flash گفت:
براي من هم يه نامه اومد كه در اين امر انسان دوستانه به عنوان مدرس همكاري كنم...

نتيجه: خدا آخرو عاقبت آينده‌ي كامپيوتر ايران را به خير كند
كه 60هزار نفر ميخوان دانش كامپيوتر رو از امثال من ياد بگيرن 8O

شكسته نفسي مي كني ايمان جون... :wink:

خوب حتما يه چيزي بلدي كه ازت دعوت شده... :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا