اونقدر اين کارت قشنگ شده که ميخوام از خوشحالی سرم بزنم به ديوار!
فقط ميتونم بگم کارت حرف نداره سجاد جان...
آهريييييييييييييييييييييييييين
ممنون . اره سلیخه ای دیگه .خود مدل که عالی شده. ولی من نتونستم با متریال و تکسچری که استفاده کردی ارتباط برقرار کنم. حالا سلیقه ای هستش دیگه.
خیلی مرسی فرشید جان . شما خیلیلیلی لطف دارینسجاد جان کار بینهایت زیبایی شده
تبریک میگم بهت
دید هنری خوبی داری
کمپوزوسیون تصاویر خیلی خوب و جا افتادس ... متریال چرمی خوبه . متریال پلاستیکی بدنه یه مقدار میتونه بهتر باشه. نورپردازی هم خوبه
در کل کار خیلی خیلی خوبی شده . پیشنهاد برای تاپ گالری
مرسی سالار جان. کاره دیگه ای واسه لنز از دستم بر نمیومدکارت که فوق العاده هست و خیلی عالی شده
فقط لنز یه کم ایراد داره اگه اصلاح بشه پیشنهاد برای تاپ گالری
سلام
کارت عالی شده سجاد جان.رندر که واقعا عالیه..... مدل هم عالیه ..اما وایر هنوز خیلی جای کار داره.بعضی جاها 3 ضلعی و 5 ضلعی و حتی 8 ضلعی و بیشتر از اون دیده می شه.در حال که می تونستی با اضافه کردن چند تا خط 90 درصدشون رو برطف کنی.
من پیشنهاد تاپ گالری می دم.
مرسی سیمین جان من با جفتتون موافقمبا سالار ملی موافقم . موفق باشی . کار قشنگی شده
من از تو هم خواهش میکنم سرتو به دیور نکوبی اریون جان . اووو صحنه سازی چه کارای سختی میخایآقا کارت بی نهایت عالیه، این مدل خوب یه کانسپت و صحنه سازی خوب میخواد حیف استدیو ای بره تاپ گالری
تنها کاری که از دستم بر میاد
مرسی عماد جان. . شما لطف دارینسلام .
کارت بینهایت زببا شده سجاد جان مثل همیشه .
پیشنهاد برای تاپ گالری
ممنون دوست منعالـــی شده ! جای بحث باقی نذاشته
ممنون .آهره جا موندشپرفکت هممممه چی کامل
لوله اول لنزو اسموس نکردی؟؟؟
تاپ گالری
ممنون محمد جانقبلا هم گفتم خیلی زیباست.
موفق باشی.
مرسی عرف جان به متریالش کلی ور رفتم تا شدش اینسلام.آهان به این میگن دوربین.از وایرها مشخص هست که کامل هست و چیزی از نظر مدلینگ کم و کسر نداره.
زاویه های انتخاب شده بسیار مناسب هست.
شیدر بدنه رو یه مقداری fresnel بده تا تعدیل بشه و بامپشو کمتر بکن
در کل کار عالی شده.
پیشنهاد برای تاپ گالری
سلام.مرسی کوروش عزیزAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
سلام آقا سجاد گل
باریکلا عجب چیزی شده کاملا بی نقص
کاملا شایستگی تاپ گالری رو داره
خدا قوت
سلام رضا جان . . متریال دوربینو کاره دیگه ای از دستم بر نیمد.سلام سجاد جون
کار قشنگی شده آفرین. مدلسازی خیلی خوبه . رندر تمیزی هم گرفتی . البته یه کوچولو متریال دوربین میتونست بهتر باشه. دوربین رو هم اگه بتونی تو یه محیط دیگه واسه رندر تست کنی به نظرم جالب بشه.
موفق باشی
مرسی حامد جان.سلام واقعا کار خوب و بي نقصيه...............................جاش تو تاپ گالري بهتره..........!!!!!