دوربين ديجيتال بهتر است يا مكانيكي

mossi

Member
خوب من هم بعض وقت ها ميدم بيرون رو كاعذ هاي عكاسي چاپ كنند

اما هنوز يه خورده گرونه

يك عكس 9×13 از روي نگاتيو يك تا دو سنت ،خرج داره
اما از روي سي دي ديجيتال براي همين فورمت 14 تا 40 سنت بايد پول داد .

Marzban

Well-Known Member
دوربين مكانيكي بهتره

[align=center:2ae595b865]سلام
بذاريد من هم كه اين تاپيك را ساختم نظر خود را بدم.
به نظر من دوربين مكانيكي از دو لحاظ بهتره
1)دوربين هاي مكانيكي مخصوصا120(HASELLBLAD) چون داراي امكان عكاسي روي اسلايد هستند داراي كفيت فوق العده اي هستند بويژه هنگام چاپ.
2)هنر عكاسي با دوربين مكانيكي به اوج خود مي رسد نظير آقاي فخرالديني كه با حدود 50سال سن هنوز با دوربين مكانيكي كار ميكنه و بهترين عكاس ايران است.
باي
[/align:2ae595b865]

Marzban

Well-Known Member
[align=center:5cbbedaaa3]سلام
بذاريد من هم كه اين تاپيك را ساختم نظر خود را بدم.
به نظر من دوربين مكانيكي از دو لحاظ بهتره
1)دوربين هاي مكانيكي مخصوصا120(HASSELBLAD) چون داراي امكان عكاسي روي اسلايد هستند داراي كفيت فوق العده اي هستند بويژه هنگام چاپ.
2)هنر عكاسي با دوربين مكانيكي به اوج خود مي رسد نظير آقاي فخرالديني كه با حدود 50سال سن هنوز با دوربين مكانيكي كار ميكنه و بهترين عكاس ايران است.
اينم نمونش
http://140.113.130.151/Equipment/Hasselblad 205tcc.JPG
باي
[/align:5cbbedaaa3]

davoodvajdi

Member
مرزبان تو هم با اين هسلبلادت ما را كشتي مگه مدل ديگري وجود نداره ماميا .برونيكا .رولي .پنتاكس.البته به هسلبلاد كه عمرا برسند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا (امكان عكاسي روي اسلايد) يعني چي ميشه بيشتر توضيح بديد مگه بقيه دوربينها با فيلم اسلايد نميتونند عكاسي كنند!!!!!!!!!
در مورد مورد استاد فخرالدين فكر كن بياد اين همه تجربه اي كه در مورد چاپ وظهور نگاتيو و همچنين رتوش فيلم رو كنار بگذاره و كار با دوربين ديجيتال ياد بگيره وبراي رتوش عكس از برنامه فتوشاپ استفاده كنه خنده داره نه فكر نمي كنم اين ملاك مناسبي براي اين موضوع باشه
در مورد استاد بايد عرض كنم كه ايشون بيشتر كار عكاسي پوتره انجام ميدند بطوري كه شركت ايلفود براي تبليغ كاغذ هاي عكاسي خود از كار هاي استاد استفاده ميكنه كه اين گواه بر تسلط استاد در اين فن هستش البته فقط سياه وسفيد عكاسي ميكنن

mossi

Member
اقا از چيزي داري حرف ميزني كه خريدش از عهده
همه كس برنمياد . تازه پيدا هم نميشه.

تازه اگر هم يك ست آنرا پيدا كني لا بد چند ميليوني ميشه!!

از قيمت هاش اطلاع داريد؟ چنده آنجا؟

Marzban

Well-Known Member
آقا داود چرا ميزني

[align=center:b2f908c994]داودو جان چرا حالا من را مي زتي
حالا ما يه چيزي گفتيم منظور من اين نبود كه با هيچ دوربيني نميشه اسلايد گرفت منظور من اين بود كه اگه با 120 بگيريم بهتر در مياد
گرفتي؟
[/align:b2f908c994]

mossi

Member
آقا ميدونيد كه كارخانه زنيت روسي هم يه مقدار

دوربين شبيه هاسل بلاد داد بيرون .

اگه بتوني يكيشو گير بياري ، شايد ارزون تر باشه .

آقايون سلام

من فقط يك چيزو توصيه ميكنم اونم اينكه بريد 150 تومان بديد يك عكاسي كه اگه خواستيد آدرسشو ميدم عكس ديجيتاليو چاپ كنيد بعد بگيد روي ديجيتال اين نميشه اون نميشه...

البته عكاسيه تو تهرانه!

amin21

New Member
باسلام من يك دوربين مينولتا مدل 7000 تهيه كردم اما متاسفانه كاربرد ان را بلد نيستم لطفا اگر كتابي يا نوشته اي سراغ داريد مرا راهنمايي كنيد كلا كار با اين دوربين را چگونه ياد بگيرم از دوستان خواهش دارم مرا راهنمايي فرمايند چون به عكاسي عاشقم با تشكر محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا