دوخط Erorr دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام یک سوال دارم از استادان پی اچ پی و دوستان عزیز خودم

من یک برنامه پی اچ کار کردم تو لوکال بی هیچ مشکل کار می کنه ولی هاست این 2 خطا رو نشون می ده

لطفا منو راه کنید ممنون می شم

Warning: main(../includes/version.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bourseca/public_html/installation/index.php on line 21

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '../includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bourseca/public_html/installation/index.php on line 21

websamancom

Well-Known Member
سلام یک سوال دارم از استادان پی اچ پی و دوستان عزیز خودم

من یک برنامه پی اچ کار کردم تو لوکال بی هیچ مشکل کار می کنه ولی هاست این 2 خطا رو نشون می ده

لطفا منو راه کنید ممنون می شم

Warning: main(../includes/version.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bourseca/public_html/installation/index.php on line 21

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '../includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bourseca/public_html/installation/index.php on line 21

یکیش مربوطه به سطح دسترسی فایل که در آدرس هست لینکهات هم چک کن ورژن sql چیه؟؟؟

سلام قربون دستت میشه راهنمایی کنید چیکار باید بکنم؟؟ که درست شه؟

my sql 4.1.22-standard , php 4.4.7

sunrise

Member
کد:
اين خطا داره ميگه فايلي به نام version.php در دايرکتوري ../includes وجود نداره ، آيا مطمئنيد که فايل version.php در دايرکتوري includes که يک مرحله بالاتر از دايرکتوري installation هست قرار گرفته؟ و آيا مطمئن هستيد که مجوزهاي لازم براي دايرکتوري includes و فايل version.php اعمال شده است؟ براي دايرکتوري مجوز بايد 755 و براي فايل بايد 644 باشد.
کد:
اين خطا هم مشابه خطاي قبلي رو داره بيان ميکنه.

دوست عزیزم خیلی ممنون می تونید زحمت بکشید و برفرماید

چطوری می تونم روی هاست این مجوزهارو به فایل بدم؟؟

ممنون میشم

siavashmusic

Active Member
دوست عزیز بهتره قوانین رو مطالعه کنید تاپیک شما رو قفل میکنم منبعد عنوان تاپیک رو درست انتخاب کنید
هر سوال رو در یک تاپیک مجزا مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا