دوتا سوال و کمک

mohsen_rem23

New Member
سلام به همه دووستان

دوتا سوال داشتم

1- اسکریپتی هست توو فلش که وقتی فایل اجرا می کنی بصورت اتوماتیک رزولشن رو عوض کنه .
میخوام از فایل فلش ساخته شده یه exe درست کنم و اتورانش کنم وقتی اوومد بالا رزولشن عوض کنه و full screen بشه

2- من از برنامه هایی که افکت میدم مثل Anim FX استفاده میکنم ولی وقتی میخوام Import کنم توو فلش 8 اجرا نمیکنه . در ضمن بصورت SWF ، وارد فلش میکنم . آیا برنامه بهتر و با افکت های متنوع هست که کارو راحت تر کنه و سازگاری داشته باشه ؟

مرسی از همه

++Hadi++

Active Member
1- در مورد فلش های اتوران و exe می شه ...
دستورش رو تو امضام گذاشتم ...
در مورد فلش های وب نمی شه ولی می تونی یه چیزی مثل کلیک رو صفحه بزاری تا هر وقت کاربر مثلا رو بک گراند کلیک کرد اتوماتیک ، صفحه فول شه ...
2- مثلا برای چه جور افکتهایی ؟

mohsen_rem23

New Member
1- در مورد فلش های اتوران و exe می شه ...
دستورش رو تو امضام گذاشتم ...
در مورد فلش های وب نمی شه ولی می تونی یه چیزی مثل کلیک رو صفحه بزاری تا هر وقت کاربر مثلا رو بک گراند کلیک کرد اتوماتیک ، صفحه فول شه ...
2- مثلا برای چه جور افکتهایی ؟

منظورم افکتهای معمول روی نوشته ها هست مثلا Explode ,, ....
برای ساختن اتوران حتما باید فایل فلش exe بسازم یا نه ؟
معمولا برای ساخت سی دی های مالتی مدیا از فوول اسکرین استفاده میشه ؟

Mr. LonelY

کاربر فعال
شاید نرم افراز Anim FX ک داری استفاده میکنی ورژنش بالا تر از فلش 8 باشه، یعنی بعد از فلش 8 اومده، تو ورژن های بالاتر فلش مثل CS4 & CS5 آزمایش کن احتمالا میاد!

برای افکت میتونی از Swish استفاده کنی، خیلی افکت های آماده داره!!

بستگی داره چ جوری و با چ نرم افزاری داری اتورانتو میسازی، بعضی از نرم افزار های کمکی (برای ساخت اتوران) نیاز هست ک فایلت exe باشه ولی در بعضی ها نه!!

برای ساخت سی دی بازم بستگی ب کارت & نظر خودت داره، هرجور ک ب نظر خودت قشنگ تر میشه درستش کن!!

++Hadi++

Active Member
معمولا اتورانها رو فول اسکرین می سازن ... البته یه سری هاشونو هم حالت پنجره ای می سازن ...
شما می تونی از اون دستور برای فول شدن استفاده کنین و یا اگه می خواهین پنجره کارتون ترنسپرنتی باشه از MDM Zink استفاده کنین ، پنجره ای مثل برنامه های nero و غیره بدون داشتن پنجره فلش پلیر می سازه .
در مورد افکت های اونجوری مثل explode ، من خودم از کلاسهایی که خودم یا دوستان در ورد انیمیشن تکست می نویسیم استفاده می کنم ولی نوشتن اونا کار ساده ای نیست . در کل م از Anim FX استفاده نکردم ، ولی اگه متونتون استاتیک باشه .(از بیرون لود نشه و در داخل خود فلش paste کنین ) می تونین با استفاده از ابزار جابجایی و انیمیشن و کد نویسی این کارو انجام بدین .
از ازاری مثل ماسک و غیره خیلی کارا می شه کرد . شما وقتی یه تکست فیلدو در فلش ایجاد و در اون چیزی رو می نویسین یا paste می کنین ، با زدن ctrl+B ، برای بار اول اونو به کاراکتر های منفرد و برای بار دوم (با زدن ctrl+B) اونو کلا وکتور می کنین و می تونین خیلی بلاها سرش بیارین .
همچنین شما می تونین با break apart کردن یه متن و رفتن به منوی ،
Modify->Timelne -> Distribute To Layer متن اونو بصورت کاراکتر به کاراکتر ، در لایه های مختلف قرار بدی و هر جور حرکت و انیمیشنی رو خواستین روشون اعمال کنین ...
موفق باشید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا