دلیل نمایش این ارور توی بعضی از صفحات چیه؟ Reported Attack Page

i-php-i

Active Member
من از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنم، وقتی بعضی از صفحات رو باز می کنم این ارور Reported Attack Page نمایش داده می شه.

لینک یکی از این صفحات رو در ادامه قرار دادم. چه دلیلی داره که این صفحه نمایش داده می شه؟

آیا این مشکل روی سئوی سایت هم تاثیر داره؟

http://www.dvd-replica.com/kozykorner/view/22023

آخرین ویرایش:

MMSHFE

Active Member
با سلام، معمولاً وقتي اين پيغام مشاهده ميشه كه يك يا چند نفر (معمولاً بايد چند نفر باشن كه تعدادشون بستگي به سياستهاي اون مرورگر داره) اون صفحه رو به عنوان يك صفحه مهاجم (آلوده به ويروس، مخرب و...) گزارش كنن. در اين حالت يك پيغام هشدار بهتون نشون ميده كه بعداً نگين بهم نگفتي! :wink:
موفق باشيد.

phpweb

Active Member
با سلام، معمولاً وقتي اين پيغام مشاهده ميشه كه يك يا چند نفر (معمولاً بايد چند نفر باشن كه تعدادشون بستگي به سياستهاي اون مرورگر داره) اون صفحه رو به عنوان يك صفحه مهاجم (آلوده به ويروس، مخرب و...) گزارش كنن. در اين حالت يك پيغام هشدار بهتون نشون ميده كه بعداً نگين بهم نگفتي! :wink:
موفق باشيد.
من با استفاده از مرورگر ie7 وارد لینک دوستمون شدم، و بدون مشکل صفحه نمایش داده شد.

مرورگرها در این زمینه تستی انجام نمی دن که بدونن واقعا کدها مخرب توی چنین صفحاتی وجود داره یا اینکه فقط به گزارشهای دریافتی از کاربرها اکتفا می کنن؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
من با استفاده از مرورگر ie7 وارد لینک دوستمون شدم، و بدون مشکل صفحه نمایش داده شد.

مرورگرها در این زمینه تستی انجام نمی دن که بدونن واقعا کدها مخرب توی چنین صفحاتی وجود داره یا اینکه فقط به گزارشهای دریافتی از کاربرها اکتفا می کنن؟
مرورگر فایرفاکس از reportسایت گوگل استفاده میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا