.::. دفتر نقاشی من .::.

hdnsoft

Well-Known Member
و این جدید ترین تمرین من با فتوشاپه ....
آخرین باری که یک نقاشی گذاشتم ... دوستان لطف کردن و ابراز محبت داشتن و به فرموده دوستان تصمصم گرفتم رو کارهام خیلی کار کنم و وقتی مطمئن شدم دیگه تمومه بیارمش تو گالری ...
هرچند ساده است اما من دوسش دارم راستی دوستان این آقا وحید توی این عکس واقعا جامپ کردن البته من کمی کجشون کردم :paint:

پیوست ها

• HDN-Pic (23).jpg
    HDN-Pic (23).jpg
    35.4 کیلوبایت · بازدیدها: 23

Leoric

Active Member
کارت جالب و زیبا شده ! به نظر دوستانت این رو هم اضافه کن که عکس هایی که می خوای تو گالری بزاری رو در ابعاد بزرگتر

کار کنی تا هم جزئیات کارت بیشتر پیدا باشه و هم زمینه ی پردازشت وسیعتر .

رنگبندیت جالبه . ازش خوشم اومد امابرگ و روبان و برفت زیاد ست نیستن . بهتره از المان های هماهنگ نر که در جهت طرح باشه استفاده

کنی !موفق باشی

main

Well-Known Member
ابعاد کار کوچیکهـــ
واسه شما که برنامه نویس هستی کار خوبیه و البته قابل تحسین.
موفق باشی

Peace Dove

Well-Known Member
سلام
کیفیت خیلی پایین
استفاده نا مناسب از وکتور و براش
ترکیب بندی نامناسب
براش چمن خوب در آورده شده

hdnsoft

Well-Known Member
خواهش میکنم ^.^

سلام خیلی ممنونم از وقتی که برای دیدن و نطر دادن این صفحه گذاشتین :rose:
خدمت دوستان گلم عرض کنم اینکه حجم کار پایین به خاطر اینه که من بدلیل محدودیت سرعتم مجبورم حجم عکس های خروجی رو بیارم پایین وگرنه سایز اصلی این عکس 1366*768 بودش
در مورد دوست خوبم که نوشته بودن اون برف ها و اینا بهم نمیادش هم میگم بله حق باشماست ^.^
آقا درسته من برنامه نویسم اما خب به گرافیک هم علاقه مند شدم :paint: ببخشین دیگه main عزیز من با این کارام یک جورایی ... بهر حال شما استادید هم کاری من و امثال من رو زیر چشمی رد کنین :wink:
در مورد رنگ بندی ف کیفیت و براش ها هم ممنونم چشم در تمرین های بعدیم بیشتر دقت میکنم
بازهم صمیمانه متشکرم :paint:

king75

Member
خیلی کوچکه ! اگه بود بهتر می شد نظر داد

ولی رنگبندی اش خوشم اومد

سلام برادر
به خاطر اینکه خیلی مودبی و خیلی مهربونی اومدم یه حالی بپرسم.
خب یه داستانی هست تو روشهای کاراگاهی که آقایون میان و سرنخها رو دنبال میکنن و داستانو میسازن و بررسی میکنن و جوانبشو تکمیل میکنن و یهو میگن آها فلانی قاتله...
تو یه کار گرافیکی شما یه سرنخ داری که شاید اصلا مهم نباشه اما نتیجه اینه که بگی فلانی قاتل هست یا نیست. این مهمه. خب یعنی چی: یعنی شما از هر جا شروع کردی همون باید کاملتر کنی. رونتر. بالا پاینن. باید کار بشینه سرجاش. باید قسمتهای کار به هم خورونده بشن.
تزئینات - چیدمان - رنگ بندی - حرف مخفی و عیان کار -هر چی بیشتر سوال کنی از خودت جوابهای بیشتری دورت جمع میشن... قط کافیه اونها رو مرتب و اجرا کنی
موفق باشی پسر خوب:rose:

یا علی

hdnsoft

Well-Known Member
ممنونم برادر جان شما خیلی لطف دارین نسبت به من اگر ادبی هست بازتاب رفتار مودبانه خود دوستان دیگه است و ما حسابی لطف دارین به من . صمیمانه سپاسگذارم :rose:
خیلی ممنونم از این همه کمک و سر نخی که بهم دادین ...
چشم بیشتر دقت میکنم و بیشتر سوال از خودم بیپرسم ...
امیدوارم بتونم به جواب های بیشتری برسم تا دست آخر یک طرح زیبا بزنم :paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا