hdnsoft
Well-Known Member
.::. دفتر نقاشی من .::. تمرین شماره 8
و من همچنان دارم تمرین میکنم .
عجب !
8888888888888888888888888888
وای وای من چقدر خوشحالم که دوستان گلی مثل شما دارم
ممنونم از نظرات سازنده تون
کاملا حق باشماست
چشم از این به بعد خیلی بیشتر کار میکنم بعد میذارم تو گالری
در مورد پست جدید هم اونم به چشم و از این به بعد این نکته رو رعایت میکنم
راستی دوستان من یک خواهش هم داشتم ازتون ولی ظاهرا توجه ای نکردین نوشته بودم در موزد نور پردازی مشکل دارم و امیدوار بودم یکی از اساتید حداقل یک لینک آموزشی ، یک فایل پی اس دی ، یک نکته ای یک خطی یا لااقلی یک چیزی تو این زمینه مینوشت
با همه این احوال بازهم متشکرم
در آخر اضافه میکنم من در زمینه برنامه نویسی دیتابیس و برنامه های آفلاین انگشتم میچرخه از روزی که اومدم به جمع مجید آنلاینی های عزیز حدود 10 روز بیشتر نمیگذره و ابن ها اولین تمرین های من با فتوشاپه
شاید کمی دچار ذوق زدگی شدم و خیلی سریع تر از اونچه که باید ، تمرین هان رو روسایت میذارم
اما باور کنین در کنار کارهای زیبایی شما اساتید ، کارهای کج و معجوج امثال من هم باید باشه تا تعادل برقرار بشه
از وقتی که برای نوشتن این چند خط نمودین صمیمانه سپاسگذارم
و من همچنان دارم تمرین میکنم .
عجب !

8888888888888888888888888888

ممنونم از نظرات سازنده تون
کاملا حق باشماست
چشم از این به بعد خیلی بیشتر کار میکنم بعد میذارم تو گالری
در مورد پست جدید هم اونم به چشم و از این به بعد این نکته رو رعایت میکنم
راستی دوستان من یک خواهش هم داشتم ازتون ولی ظاهرا توجه ای نکردین نوشته بودم در موزد نور پردازی مشکل دارم و امیدوار بودم یکی از اساتید حداقل یک لینک آموزشی ، یک فایل پی اس دی ، یک نکته ای یک خطی یا لااقلی یک چیزی تو این زمینه مینوشت
با همه این احوال بازهم متشکرم

در آخر اضافه میکنم من در زمینه برنامه نویسی دیتابیس و برنامه های آفلاین انگشتم میچرخه از روزی که اومدم به جمع مجید آنلاینی های عزیز حدود 10 روز بیشتر نمیگذره و ابن ها اولین تمرین های من با فتوشاپه
شاید کمی دچار ذوق زدگی شدم و خیلی سریع تر از اونچه که باید ، تمرین هان رو روسایت میذارم
اما باور کنین در کنار کارهای زیبایی شما اساتید ، کارهای کج و معجوج امثال من هم باید باشه تا تعادل برقرار بشه
از وقتی که برای نوشتن این چند خط نمودین صمیمانه سپاسگذارم

پیوست ها
آخرین ویرایش: