دفتر نقاشی من

hdnsoft

Well-Known Member
.::. دفتر نقاشی من .::. تمرین شماره 8

و من همچنان دارم تمرین میکنم .
عجب ! :paint:
8888888888888888888888888888
:paint:وای وای من چقدر خوشحالم که دوستان گلی مثل شما دارم
ممنونم از نظرات سازنده تون
کاملا حق باشماست
چشم از این به بعد خیلی بیشتر کار میکنم بعد میذارم تو گالری
در مورد پست جدید هم اونم به چشم و از این به بعد این نکته رو رعایت میکنم
راستی دوستان من یک خواهش هم داشتم ازتون ولی ظاهرا توجه ای نکردین نوشته بودم در موزد نور پردازی مشکل دارم و امیدوار بودم یکی از اساتید حداقل یک لینک آموزشی ، یک فایل پی اس دی ، یک نکته ای یک خطی یا لااقلی یک چیزی تو این زمینه مینوشت
با همه این احوال بازهم متشکرم :rose:
در آخر اضافه میکنم من در زمینه برنامه نویسی دیتابیس و برنامه های آفلاین انگشتم میچرخه از روزی که اومدم به جمع مجید آنلاینی های عزیز حدود 10 روز بیشتر نمیگذره و ابن ها اولین تمرین های من با فتوشاپه
شاید کمی دچار ذوق زدگی شدم و خیلی سریع تر از اونچه که باید ، تمرین هان رو روسایت میذارم
اما باور کنین در کنار کارهای زیبایی شما اساتید ، کارهای کج و معجوج امثال من هم باید باشه تا تعادل برقرار بشه
از وقتی که برای نوشتن این چند خط نمودین صمیمانه سپاسگذارم :paint:

پیوست ها

• maritime_jump.jpg
    maritime_jump.jpg
    183.3 کیلوبایت · بازدیدها: 38
آخرین ویرایش:

king75

Member
نور پردازی خوبی نداره و کیفیت رنگ های اسب پایینه

به نظرم باید پیشتر کار می کردی

hsajj

Member
خوب شده آفرین
اون ذرات روی دست ، سمت چپ تصویر یکم غیرطبیعی شده ( تکرارش مشخصه )
از رنگ بندی شادش خوشم میاد :rose:

Tsobh.com

Well-Known Member
برا پاهاش يه فكر ديگه اي كن اون آتيش ها خوب درنيومده

در ضمن اين خانوم قاصدك نيست ، احتمالا كارآگاه گجته:green:

آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
در مورد نور ها باید بگم این ها براش هستند البته به صورت عکس هم موجود میباشند
میدونم نورپردازیم ضعیفه
اگرامکانش هست ازشمااساتید محترم تقاضا دارم لطف بفرمایین یک راهنمایی، یک فایل هلپی یا یک نمونه PSD که توش نورپردازی ملایکم داشته پیوست بفرمایین
جدا از نورپردازی ، پشت و پایین پای آقا پسر سمت راست ، نطرتون در مورد بقیه کار چی هست:paint: سپاس گذارم

پیوست ها

• maritime_jump.jpg
    maritime_jump.jpg
    183.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2

Tsobh.com

Well-Known Member
1- کارهاتو در تایپیک های جدا بذار ( همه چیز قر و قاطی شده )
2- برای فرم دادن به خطوط در طرح ها از pen tools استفاده کن
3- هنوز جای کار زیاد داره ، برای گذاشتن کارهات داری عجله می کنی

ادامه بده:paint:

Alireza Saeedi

Active Member
کار هات رو خیلی زود رها نکن !! و اسمشو نذار کار تموم شده !!
بیشتر وقت بزار !!
شاید یک هفته روی یکیش کار کن !!
کار رو معلق بزار !!
فردا دوباره خودت بیا نیگاش کن !! مطمئنا خودت یه ایرادی پیدا میکنی و برطرفش میکنی !!

mostafa20010

Well-Known Member
با این تعریفایی که شما میکنین و صاحب اثر رو شرمنده ی خودتون میفرمایین ،
آدم جرئت نمیکنه کاراشو بذاره واسه نظر خواهی ....:sad:

hdnsoft

Well-Known Member
کاملا حق باشماست
راستی دوستان من یک خواهش هم داشتم ازتون ولی ظاهرا توجه ای نکردین نوشته بودم در موزد نور پردازی مشکل دارم و امیدوار بودم یکی از اساتید حداقل یک لینک آموزشی ، یک فایل پی اس دی ، یک نکته ای یک خطی یا لااقلی یک چیزی تو این زمینه مینوشت
در آخر اضافه میکنم من در زمینه برنامه نویسی دیتابیس و برنامه های آفلاین انگشتم میچرخه از روزی که اومدم به جمع مجید آنلاینی های عزیز حدود 10 روز بیشتر نمیگذره و ابن ها اولین تمرین های من با فتوشاپه
شاید کمی دچار ذوق زدگی شدم و خیلی سریع تر از اونچه که باید ، تمرین هان رو روسایت میذارم
اما باور کنین در کنار کارهای زیبایی شما اساتید ، کارهای کج و معجوج امثال من هم باید باشه تا تعادل برقرار بشه

Tsobh.com

Well-Known Member
کاملا حق باشماست

دوست خوبم
اصلا مهم نيست شما چند روزه كه داريد فعاليت مي كنيد وقتي يك روند رو به رشدي رو از خودتون نشون داديد انتظارات قطعا از شما بالا ميره و ما منتظر هستيم و دوست داريم شما اين روند رو حتي با سرعت بيشتري ادامه بديد
من هميشه گفتم و مي گم ما كارامون رو مي ذاريم اينجا تا ايراداتش برطرف بشه نه اينكه ازمون تعريف و تمجيد بشه

اولين نوري كه انسان باهاش روبرو شده نور خورشيده كه از لحاظ فيزيكي قوانين و خاصيت هاي خودش رو داره
نور خورشيد روي تمامي اشيا محيط ما تاثير گذاره همون طور كه مي دوني دنياي ما با تضادها معني پيدا مي كنه يعني نور وقتي معني پيدا مي كنه كه سايه وجود داشته باشه
پيشنهاد مي كنم اجسام مختلف رو در مقابل چشمه هاي نوراني متفاوت در حالات مختلف بذار و نوع رفتار نور در برخورد با اين اجسام در آن شرايط رو ياداشت كن
مثلا نقاط نوراني يك گلدان در فاصله 20 سانتي متري از يك لامپ و سايه هاي بوجود اومده در زواياي مقابل و شدت سايه ها
جهت عبور نور ، جهت بازتاب ، شدت عبور و شدت بازتاب ( سايه ها و شدت سايه ها ) Shadow & glows

پیوست ها

• نور و آينه ها.zip
    10.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا