دعوت به همکاری در یک پروژه بزرگ انیمیشن بصورت استخدامی

M-Kiani

New Member
موسسه فیلمسازی لوح زرین در راستای تکمیل کادر بخش انیمیشن خود از کلیه افرادی که بصورت حرفه ای در بخش های زیر فعالیت نموده اند ، جهت همکاری دعوت می نماید.

1- متریال : Unwrap – Texture تسلط به نرم افزار ZBrush
2- فضا سازی : آشنا به محیط سازی ( فانتزی ) – تسلط به پلاگین های AfterBurn – DreamScape – Ornatrix – SpeedTree و یا پلاگین های مشابه .
3- مدلسازی : مدلسازی حرفه ای .
4- متحرکسازی : آشنا به CharacterStudio
5- برنامه نویسی : Maxscript ( بصورت پروژه ای )

توجه !
الف ) تمامی تخصص های ذکر شده مربوط به نرم افزار 3dsmax می باشد .
ب) پیشنهاد میشود اگر در سایر زمینه ها که به نوعی با ساخت انیمیشن سه بعدی در ارتباط است فعالیت دارید ، رزومه و شرح فعالیت خود را به آدرس [email protected] ارسال نمایید .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن : 88510033 - 021 واحد انیمیشن (سرپرست گروه انیمیشن آقای کیانی) تماس بگیرید.

با تشکر موسسه لوح زرین .

پیوست ها

• lohezarin.gif
    lohezarin.gif
    1.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13

vahid_3d

Active Member
خیلی خوبه.من تو کارهای فانتزی می تونم کمکتون کنم و در مدل سازی به مراتب کمتر از مدل های فانتزی . اما در کار های فانتزی ...

M-Kiani

New Member
vahid_3d خوشهال میشم با هم همکاری کنیم . اگر ممکنه بعد از هماهنگی تلفنی در دفتر لوح زرین شما رو ببینم .

3DTotal

Well-Known Member
خیلی دوست دارم در پروژه تون شرکت کنم ولی متاسفانه درس و دانشگاه مجال این کار را نمی ده :sad:

ehsan_3dmax

Active Member
موسسه فیلمسازی لوح زرین در راستای تکمیل کادر بخش انیمیشن خود از کلیه افرادی که بصورت حرفه ای در بخش های زیر فعالیت نموده اند ، جهت همکاری دعوت می نماید.

1- متریال : Unwrap – Texture تسلط به نرم افزار ZBrush
2- فضا سازی : آشنا به محیط سازی ( فانتزی ) – تسلط به پلاگین های AfterBurn – DreamScape – Ornatrix – SpeedTree و یا پلاگین های مشابه .
3- مدلسازی : مدلسازی حرفه ای .
4- متحرکسازی : آشنا به CharacterStudio
5- برنامه نویسی : Maxscript ( بصورت پروژه ای )

توجه !
الف ) تمامی تخصص های ذکر شده مربوط به نرم افزار 3dsmax می باشد .
ب) پیشنهاد میشود اگر در سایر زمینه ها که به نوعی با ساخت انیمیشن سه بعدی در ارتباط است فعالیت دارید ، رزومه و شرح فعالیت خود را به آدرس [email protected] ارسال نمایید .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن : 88510033 - 021 واحد انیمیشن (سرپرست گروه انیمیشن آقای کیانی) تماس بگیرید.

با تشکر موسسه لوح زرین .
سلام آقای کیانی.
لطفا اگه امکانش هست بیشتر در مورد پروژتون توضیح بدید یا اگه نمیتونید در پیغام خصوصی به اطلاع من برسونید.
موفق باشید.

M-Kiani

New Member
این پروژه یک سریال انیمیشن است که تحت نظر موسسه صبا تولید میشود .
مدت زمان پروژه مجموعاً 200 دقیقه و تکنیک کار فول 3d است .
از ارایه موضوع یا طرح معذورم .
سایر اطلاعات نیز فقط بصورت حضوری به مراجعین اریه میشود .

3DTotal

Well-Known Member
حالا برای انتخاب افراد آزمونی برگزار می شود یا خیر ؟
و برای تحویل این پروژه چه مدت زمان فرصت دارید ؟

آخرین ویرایش:

vahid_3d

Active Member
M-Kiani من حضوری نمی تونم باشم.چون تو تهران نیستم.فکر کردم مثل پروژه های دیگست که می شه از راه دور انجامش داد. خوب این کار رو به بچه های تهرانی بسپاریم بهتره.ولی اگر از راه دور هم می شه باز هم سر حرفم هستم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا