دعوت به همکاری در تولید آموزش های سه بعدی فارسی

سلام خدمت شما عزیزان
طی چند سالی که در زمینه سه بعدی کار کردم متوجه شدم خیلی ها برای یادگیری به سراغ شرکت های بزرگ و غولی همچون دیجیتال ، نومون ، لیندا و ... میرن
پس اگه این آموزش ها بصورت فارسی عرضه بشه کمک بسیار خوبی میکنه برای یادگیری عزیزانی که علاقه مند در این رشته هستند
سایت PersianDT.ir بر همین ایده بنیان شده و لذا از کسانی که در نرم افزارهای مختلف و یا یک نرم افزار اما قسمت های مختلف تخصص دارن دعوت به همکاری میکنه
خوب مسلما یه سری شرایط داره
اما شرایط :
1 ) تسلط نسبتا خوب به زبان انگلیسی به صورتی که خود فرد محتوای صحبت آموزش دهنده رو متوجه بشه و منظور آموزش دهنده رو بگیره
2) سابقه کار در اون نرم افزار و یا اون رشته ( مثلا ریگ یا انیمیشن مایا ) داشته باشه یعنی نسبتا با ابزارها و تکنیک ها از قبل اشنا باشه ( اگه تازه میخاد یاد بگیره با من یه صحبتی بکنه )..( 3smax رو کلا بیخیال توی کشور به اندازی کافی اشباع شده ، البته اگه مبحث سیالات و ریگ و انیمیشن و یا ترکیبی با زیبراش و .. باشه موردی نداره اما صرف مدل سازی فایده ای نداره .)

3) اندازه تصاویر باید HD باشه و حجمش اصلا مهم نیست چرا که قرار نیست آپلود بشه روی اینترنت

4 ) قیمت آموزش ها بر اساس پیشنهاد خودتون هست و ما قیمتی رو روی آموزش ها شما تعیین نمیکنیم اما پیشنهاد میدیم

سوالی پیشنهادی چیزی هست با ایمیل بنده در تماس باشید خیلی اینجا سر نمیزنم n_m0007 و یا از طریق فرم تماس سایت PersianDT.ir مطرح کنید
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا