سلام
ببينيد من فقط در يك زمينه اونم بصورت حرفه اي از شخص متقابل كار ميخوام. شرط من براي شما فقط تو يك زمينه يا فتو شاپ اونم در حد تكستور سازي (مثال : طراحي پوست صورت \ طراحي تنه درخت) و در فقط 3D MAX من مايا كار نميخوام چون كارهاي ما در حد استوديوي انيميشن در پازل سرورهاي ساخت انيميشن و در صورت جلب يك اسپانسور قوي كه اونهم در برنامه هاي آتي شركت هست گيم سازي بازهم در حد حرفاي هست زمينه تخصص در يكي از موارد براي مثال تو Character Studio , Object Design, Location Designويا تكستور سازي و يا ... . چون من دارم براي تشكيل گروهم صد در صد بايد بدونم . من به يكي از اين مواردي كه گفتم متخصص لازم دارم.
تقسيم كارها بصورت تخصصيه . هر كس تو يك زمينه كارش قوي و فنيه و من هم فقط تو اون زمينه ازش كار ميخوام.
در ضمن من تا دو ماه آينده صد در صد شروع بكار ميكنم.البته من الان گروه فوق العاده حرفه اي و متخصص دارم و براي تكميل كادرم باز هم نيرو ميخوام. (حتما هم لازم دارم). در ضمن براي جشنواره فيلم كوتاه فجر هم دارم انيميشن آماده ميكنم.و بعد از اينكه اينكار تموم شد حرفهاي زيادي هست كه بايد بزنيم(نظرات و پيشنهادات شما)
متشكرم