دعوت به همكاري در راه اندازي سايت تبليغاتي

fojan

New Member
تمام وقت و پاره وقت با قرارداد كتبي
براي راه اندازي يك وب سايت تبليغاتي به چند نفر طراح وب فعال و آشنا به نرم افزارهاي طراحي و همچنين فلش كار نيازمنديم. ما شركت ثبت شده ، دفتر كار ، امكانات بازاريابي گسترده ، امكانات هاستينگ بدون محدوديت و تجربه فعاليتهاي تبليغاتي را داريم. اين پروژه بسيار بازده و سود ده است. اطلاعات نمونه كارها و رزومه خود را براي ما ايميل كنيد.
[email protected]

mohsensemsarpour

کاربر فعال
با سلام .
بنده محسن سمسار پور در زمینه فلش می توانم با شما همکاری داشته باشم .
09329126597

mshirkhani

Member
من در زمینه طراحی فلش نرم افزارهای گرافیکی و طراحی وب می تونم کمک کنم البته خود فلش نیست ولی همه کارهای فلش رو با پسوند فلش انجام می دم که فرقی نداره

corel

Active Member
fojan گفت:
تمام وقت و پاره وقت با قرارداد كتبي
براي راه اندازي يك وب سايت تبليغاتي به چند نفر طراح وب فعال و آشنا به نرم افزارهاي طراحي و همچنين فلش كار نيازمنديم. ما شركت ثبت شده ، دفتر كار ، امكانات بازاريابي گسترده ، امكانات هاستينگ بدون محدوديت و تجربه فعاليتهاي تبليغاتي را داريم. اين پروژه بسيار بازده و سود ده است. اطلاعات نمونه كارها و رزومه خود را براي ما ايميل كنيد.
[email protected]

با سلام

خواستم بپرسم موقتا تا چند ماه دیگه می شه غیر حضوری کار کرد یا نه؟

چون فعلا یه جا سربازم و فقط از طریق اینترنت می تونم با شما ارتباط کاری داشته باشم. اما ایشالا بعدا میام مشهد.

توضیحاتی راجع به من در این تاپیک هست:

http://forum.majidonline.com/forum56/thread51902.html

و نمونه کار فلش و همچنین وب سایت با گرافیک خوب و استفاده از HTML ، Flash ، javascript و برنامه های مفید و کاربردی مثل Dreamweaver دارم که قبلا سایت یه دانشگاه بود. خواستین تا شنبه حتما یه تماس بگیرین(به ایمیل من) اگه لازم شد براتون بفرستم.

فقط ایمیل و نه مسنجر!!

ایمیل من: [email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا