دعوت به همكاري براي بازسازي پايگاه هواداران استاد شهرام ناظري

merkousha

New Member
با سلام خدمت دوستان عزيز . همونطور كه عده اي از دوستان ميدونند ما يكساله كه اين پايگاه رو راه اندازي كرديم .. در راه اندازي دوباره حتما نظر شما پيشكسوتان مورد استفاده و كاربردي خواهد بود . خوشحال ميشم كه نظراتتون رو داشته باشيم ..

ارادتمند مسعود غياث بيگي

www.Shahram-nazeri.ir

maxpelank

Active Member
با سلام بر شما

خوب خوشحال میشم بتونم کاری برای جامعه هنر مندان بکنم.

در خصوص سایت من پیش نهاد میدم از سیتم های مدیریت محتوای رایگان و معروف استفاده کنید .

برای کار شما سیستم هایی که قابلیت گرفیکی تری داشته باشند . دایناممیک هم باشند اولویت دارند مانند سایت گروه اریان که با سیستم جوملاست .

من این سیتم ها رو پیشنهاد می دم :

مامبو / جوملا ----------------داینامیک / استایتک با قابلیت طراحی قالبت های فوق متوع
مووبل تایپ ---------------------- استاتیک فوق العاده سبک و با قابلیت Index شندن بالا
وردپرس ----------------- داینامیک استاتیک با قالب های متنوع

خوب نظر با شماست .
البته من زمینه کاریم جوملاست ولی اگر هم سیستم دیگری رو انتخاب کردید می تونم براتون psd و html رو درست کنم.

موفق باشید
محمد

merkousha

New Member
سلام ممنون از دوستان من خودمزمينه ي كاريم مامبو هست و جداول سايت قبلي رو هم بك آپ گرفتم . سيستم جديد هم مطمئنا مامبو خواهد بود. يه سرور خلوت و خوب رو هم گرفتم چون تقريبا 1000 تا 2000 بازديد در روز خواهيم داشت . مامبو 4.6.5 --

الان خيلي در مورد گالري عكس شك دارم . چون نمي دونم آيا دوباره از داتسو استفاده كنيم يا اينكه از اسكريپت هاي تخصصي گالري عكس كه به صورت جداگانه وجود دارن استفاده كنيم ؟ مثلا يه ساب دومين داشته باشيتم به اين شكل : gallery.shahram-nazeri.ir

الان هم نظرم اينه كه ايندكس رو يه فايل html بزاريم كه با wh3 سازگار و valid باشه . يه فولدر fa داشته باشيم كه پرتال فارسي رو توش نصب كنيم و يه en كه انگليسي رو درش نصب كنيم .
براي انجمن ها هم ساب دومين بزاريم شبيه اين : fans.shahram-nazeri.ir

ممنون از دوستان متن باز و همراه به خصوص محمد و سعيد عزيز

saeedesign

Member
اینا که گفتید همش خوبه ولی کاش مثل بعضی از هنرمندان ایشون هم سایتشون فول فلش بود و سنگین...از لحاظ سبک کار سنگین و عرض کردم..حسن این کار اینه که جنبه بصری بهتری داره...بعد به قول شما گالری و انجمن هم تو ساب دومین ساخته می شدواخبار ها هم تو انجمن زده می شد..البته این فقط یه نظره....!
موفق باشید.

merkousha

New Member
ممنون . فول فلش كردن يه كم ما رو محدود ميكنه ، چون ما به صورت مستقل و متن باز كار ميكنيم و به هيچ جا وابستگي نداريم ، نميتونيم هزينه ي يه سايت فول فلش را پرداخت كنيم و اسه همين داريم از مامبو استفاده ميكنيم . اين سايت ، سايت رسمي استاد نيست !

maxpelank

Active Member
با سلام

بله حق با شماست معمولا هوادارن سعی می کنند با کمترین امکانات بهترین خدمات رو ارائه بدند .
خوب حالا در هر زمینه خواستید بفرمایید تا کمکتون بکنم. البتنه زیاد مامبو کار نکردم ولی در زمینه قالب می تونم کمک کنوم و طراحی و اچ تی امل سازی اون رو بر عهده بگیرم و دوست عزیز دیگرمون saeedesign اون رو به مامبو تبدیل کنه .

خوب نظر با شماست .
موفق باشید
محمد

merkousha

New Member
سلام ، ممنون از لطفتون . سايت آماده شده البته با قالب اوليه و طرح اوليه ، منتظر نظرتون رو بشنوم و منتظر همكاريتون هستم .

maxpelank

Active Member
با سلام بر شما

خوب در اول باید بگ که اون تصویری که برای اول صفحه در نظر گرفت اید در قسمت لینک پرتال دارایش اشتباه است که به این صورت است :
Htpp://www.shahram-nazeri.ir/fa
در صورتی که با ید به صورت :
http://www.shahram-nazeri.ir/fa/

ولی قالب دارای رنگ بندی خوبی است ولی نکاتی رو می بینم که ذکر می کنم.
1- هدر سایت کمی خالیس است و بهتر است یک بک گران به بادی بدهید
2- امکانات سایت رو کمی بیشتر کنید البته به حد معقول که سنگین نشه .
من یک نمونه اماده یم کنم با همنی رنگ بندی می دم خدمتتتون .

قالب خوبیه اما جای بهتر شدن داره . دوستان دیگه هم نظر بدند تا بهتر و بهتر بشه .

موفق باشید
محمد

merkousha

New Member
ممنون از لطفتون باز هم تغيير دادم . امكانات هم چون دارم جداول سايت قبلي رو تك تك وارسي ميكنم يه كم طول ميكشه كه راه بيفتن . به جز گالري تصاوير شما نظر ديگه اي در مورد امكانات سايت دارين ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا