دعوت به تشکیل تیم فارسی سازی سیستم های مبتنی بر PHP

Delphiran

Member
سلام.

کارهای فارسی سازی که من دیدم بچه ها اینجا انجام میدن بنظر من اکثرا ناقص انجام میشه (البته خدای نکرده توهین محسوب نشه، این یک نظر شخصیه).

کسایی که منو بشناسن میدونن که تجربه های خوبی در فارسی سازی سیستم های مبتنی بر PHP دارم.

بنابراین اگر کسی مایله یک تیم برای فارسی سازی سیستم های بدردبخور تشکیل بدیم تجربه خودش و کاری که میتونه تو تیم انجام بده رو در پاسخ این تاپیک بنویسه.

با تشکر،
موفق باشید.

sambol

Active Member
چي بگم موافقم 10 بار در رابطه با اين مسپله بحث شده ولي ما آخرش چيز درست حسابي از بچه ها نديديم آخرش همش شلوغ كاري شده

ehsan-ets

Member
منم هستم
هر كمكي كه بتونم دريغ نمي كنم(بگين به چيا نيازه تا بچه ها راحت تر مشخص كنن كه چي كار مي تونن بكن(مشكلي كه تو تشكيل هر تيم تا حالا بوده))
اميدوارم كه اين سري با كمك و مديريت شما بشه يه گروه خوب رو راه اندازي كرد

guilanict

Member
من فكر مي كنم دليل ناكام ماندن ايجاد چنين گروههاي تا به امروز به چند عامل بر مي گردد:
1- نبودن برنامه مشخص و سردرگمي افراد
2- نبودن پشتوانه هاي مالي
3- عدم توجه به جنبه تجاري قضيه و نداشتن برنامه براي فروش محصولات توليدي
و . . .
اميدوارم اينبار دوستان با كمك و ياري هم بتوانند گروهي شايسته را در اين زمينه ايجاد نمايند.
موفق باشيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

مهدي جان از زحماتي كه ميكشيد ممنونم..

در مورد تيم خوشبختانه ما براي شروع كار يك تيم كوچك با تعداد عضوهاي تقريبا كم تشكيل داديم كه مديريت اين تيم رو جناب ثارلله بر عهده داره. اين تيم فعلا داره روي phpNuke با امكانات استاندارد خودش كار ميكنه. مطمئنا اگر با موفقيت از اين كار بيرون بيايم و بچه ها راضي باشند ميشه باز هم روي بقيه برنامه ها كار كرد.

مخلصيم

مجيد

Delphiran

Member
سلام.

این تیم کجاست؟ روند فعالیت شون رو کجا میشه دید؟ گروه خاصی در بخش گروههای این سایت دارن؟

چطور میشه باهاشون تماس گرفت؟

sarallah

Member
با تشكر از آقا مجيد ...

Delphiran جان اين تيم در قسمت گروهاي كاربري سايت هستش اگه شما هم مايل به همكاري هستيد
به من پيغام بديد و يا در قسمت گروه هاي كاربري درخواست ارسال كنيد
اين گروه فعلا روي فارسي سازي نوك كار ميكنه و همون جور كه آقا مجيد گفتن در آينده هم ممكنه پروژههاي ديگه اي هم با اين گروه داشته باشيم

جدیدترین ارسال ها

بالا