پشتیبانی دست خورده شده توسط زامبی ها

massan

Active Member
دست خورده شده توسط زامبی ها
با سلام به دوستان یک کار حرفه ای بسیار با کیفیت که برای انیمیشن کوتاه خودم طراحی کردم که واقعا عالی شده نظر شما چیست ؟
روش کار ابتدا در نرم افزار زبراش مدل طراحی شده
و در مرحله بعد برای تمیز کاری مدل به مودو منتقل میشود
و دوباره برای دادن جزئیات بیشتر به زبراش برگشته کار را کامل می کنم .
این مدل در دو حالت با جزئیات بالا در زبراش و فتوشاپ و با جزئیات پایین در مودو و فتوشاپ رندر شده است
... حتما نظرات خود را در مورد مدل بنویسید
حتما حتما
نظر نظر نظر

:mad::mad::mad::mad:
با تشکر

:rose::rose::rose::rose::rose:
:cool:

پیوست ها

• modo _ zb_Arm 01.jpg
    modo _ zb_Arm 01.jpg
    74.3 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • modo _ zb_Arm 02.jpg
    modo _ zb_Arm 02.jpg
    67.3 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • modo _ zb_Arm 03.jpg
    modo _ zb_Arm 03.jpg
    65.9 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • modo Arm.JPG
    modo Arm.JPG
    194.2 کیلوبایت · بازدیدها: 19
سلام بر شما حقیقتش یه کار خیلی عالی اونطوری که خودتون گفتید نمی بینم فقط قابول قبول هست.... همین طور کلیشه ای تا حالا میلیارد ها بار همچین چیزی را تو بازی ها و فیلم های خارجی با متریال بهتر دیدم از نظر هنری هم حقیقتش هیچ خلاقیتی نداره (معذرت اگه این طوری نقد کردم ولی نظرم بود ... مثلا یکی از پیشنهاد هام اینه : زامبی که نمیاد از هر انگشت فقط نوک آن انگشت را این قدر رو نظم بخوره :green: همچنین زخم های روی دست همشون شکل همه .. همیشه کارتون vary و مختلف باشه و تصادفی چون تو دنیا واقعی هیچی را نظم نیست یا مثلا جایی که خ.رده شده اگه یه ذره از استخون پیدا بود خیلی بهتر از این میشد در هر صورت دوستان دیگه هم نظر بدند اینا نظرات بنده بود

elya3

Well-Known Member
سلام بد نشده اما حرفه ای نیست! همیشه اجازه بدین دیگران نظر بدن تا اینکه خودتون کارتون رو حرفه ای بدونین .اعتماد به نفس هم زیادیش خوب نیست. من که از زامبی ها متنفرم نمیدونم چرا اینقد تو فیلما ازشون استفاده میکنن !!!!!!!!

Mehran coyote

Well-Known Member
به قول دو دوست بالایی کار حرفه ای نیست
یکم این زخم ها رو از این نظم در بیار و دستو کمی زخم های ریز (خش) بهش اضافه کن
رندر ضعیفه و این رفلکت روی گوشت خیلی بد شده انگار پلاستیکه
به رفلکتت لایه ی اسپکیولار اضافه کن

خسته نباشی

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب دوستمون با توجه به زحمت زیادی که برای کار کشده کار خودش رو حرفه ای میدونه. و کار خوبی هم شده. ولی اگر بخوایم رک باشیم
کار حرفه ای تو این سایت سالی یکبار دیده میشه.
منظورم کاری که در سطح جهانی باشی واقعا
البته کلمه حرفه ای هرجایی که معنی میده.
مثلا ما ایرانی ها خیلی چینی ها رو خوشگل نمیبینیم. ولی به نظر اون طرفی ها خیلی جذاب هستن. من این قضیه رو با چشمام از نزدیک دیدم. منظور دیدگاه ها فرق داره
در مورد حرفه ای هم تو ایران و بین بچه های سایت یک معنی به عنوان حرفه ای تعبیه شده ولی حرفه ای واقعی رو باید تو سایت های خارجی ببینی و سعی کنی کارت رو به اون حد برسونی و بعد خودت رو میتونی حرفه ای صدا کنی
امیدوارم بد برداشت نکنی. من منظورم به کل بچه هایی هستش که 3 دی کار می کنن . از جمله خودم

البته تو ایران تعدادی هم داریم که کارهاشون در سطح حرفه ای میشه گفت هست. سایت cgart.ir می تونی ببینی

یک پیشنهاد هم به دوستان می کنم اینکه به نظرم زبراش یا مودو جفتشون کارت شما ها رو راه میندازه. اینکه چند تا برنامه بلد باشی دلیل بر این نمیشه که شما حرفه ای شدی. با یک برنامه کار کن. ولی کاری بزن که تو سایت های خارجی توی تاپ گالریشون بره کارت
البته این نظر من هستش و مطمئنا یک نظر موافق و مخالف هایی هم داره و هر کسی آزاده که هر کاری دلش میخواد بکنه بکنه. خلاصه شما تو قایق خودت هستی . می خوای پارو بزنی میخوای سوراخش کنی. میخوای ماهی بگیری
یا علی :)

massan

Active Member
با تشکر از نظرات گرانبار و گوهر بار و گرانقدر و گرانبها و گرامی این با غچه گل را من به تمام دوستان
تقدیم می نمایم

:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
:oops::oops::oops::oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا