سلام.كسي از دوستان ميدونه كه دستور html براي نوشتن چند ستوني(مثل روزنامه) چيه؟
S saman_new Member Sep 26, 2004 #1 سلام.كسي از دوستان ميدونه كه دستور html براي نوشتن چند ستوني(مثل روزنامه) چيه؟
iman_ebru Active Member Sep 29, 2004 #2 از تيبل چرا استفاده نميكنه؟ هر چند قسمت كه ميخواي انتخاب كن و داخلش بنويس
iman_ebru Active Member Sep 30, 2004 #4 اونيكه اينو گفته چرا ميخواد اذيتتون كنه؟ خوب بره با word راحت اين كارارو بكنه فرانت پيجو ميحواد چيكار
اونيكه اينو گفته چرا ميخواد اذيتتون كنه؟ خوب بره با word راحت اين كارارو بكنه فرانت پيجو ميحواد چيكار
f_mostafa_f Active Member Oct 2, 2004 #5 اين دستور Inline frame خیلی دستور خوبیه... من میبیینم بچه ها سوالاتی میکنن که این دستور حلال خیلی هاشونه... منم همیشه استفاده از این رو تاکید میکنم... Insert>Inline frame
اين دستور Inline frame خیلی دستور خوبیه... من میبیینم بچه ها سوالاتی میکنن که این دستور حلال خیلی هاشونه... منم همیشه استفاده از این رو تاکید میکنم... Insert>Inline frame
Ghamnevis Well-Known Member Oct 2, 2004 #6 سلام مصطفي جان كاري كه ايشون ميخواد با فريم هاي داخلي خيلي فرق داره. به درد كار ايشون نميخوره. مخلصم سايان
سلام مصطفي جان كاري كه ايشون ميخواد با فريم هاي داخلي خيلي فرق داره. به درد كار ايشون نميخوره. مخلصم سايان
B bishba New Member Oct 4, 2004 #7 متني را مي خواهيد پشت سر هم تايپ كنيد . بعد هم آخرين كلمه هر پاراگراف را select كنيد و همان جا در قسمت html يك <br> بنويسيد.اين تگ مثلenterزدن است.
متني را مي خواهيد پشت سر هم تايپ كنيد . بعد هم آخرين كلمه هر پاراگراف را select كنيد و همان جا در قسمت html يك <br> بنويسيد.اين تگ مثلenterزدن است.