دستور speak در برنامه nircmd

mmb4us

Member
دوستان سلام

می خواستم بدونم چطوری می تونیم از دستور speak در برنامه nircmd استفاده کنیم.

ممنون میشم اگه از دوستان کسی در این مورد چیزی می دونه منو راهنمایی کنه.

می خواستم اگه بشه از این دستور تو بیلدر استفاده کنم ( و اینو می دونم که تو خود بیلدر این قابلیت وجود داره ولی کیفیت صدای خواننده متن بسیار پایینه)

پیشاپیش بخاطر راهنمایی هاتون یک دنیا ممونم

M_cover

Member
دوستان سلام

می خواستم بدونم چطوری می تونیم از دستور speak در برنامه nircmd استفاده کنیم.

ممنون میشم اگه از دوستان کسی در این مورد چیزی می دونه منو راهنمایی کنه.

می خواستم اگه بشه از این دستور تو بیلدر استفاده کنم ( و اینو می دونم که تو خود بیلدر این قابلیت وجود داره ولی کیفیت صدای خواننده متن بسیار پایینه)

پیشاپیش بخاطر راهنمایی هاتون یک دنیا ممونم

شما با استفاده از دستور
Run("
nircmd.exe","")

مسیر فایل را در Nircmd.exe و پارامتر مورد نظرتان را در قسمت text speak MMB مثالا بزنید کلمه ام ام بی را می خوانند حالا با توجه به تعاریف متغییر را عوض کنید البته برای افزایش صدا خواننده داخل سایت سازنده پارامتر ها را مطالعه کن و با ام ام بی دستور ولوم 100% را بده ...
این هم پارامتر تغییر متحویات ولوم
speak text "Please Rea me !" M L
M= -10 10
نسب خواندن سیگنال صوتی
L= 0 100
ولوم صدای خواننده متن

آخرین ویرایش:

mmb4us

Member
شما با استفاده از دستور
Run("nircmd.exe","")
مسیر فایل را در Nircmd.exe و پارامتر مورد نظرتان را در قسمت text speak MMB مثالا بزنید کلمه ام ام بی را می خوانند حالا با توجه به تعاریف متغییر را عوض کنید البته برای افزایش صدا خواننده داخل سایت سازنده پارامتر ها را مطالعه کن و با ام ام بی دستور ولوم 100% را بده ...
M= -10 10
نسب خواندن سیگنال صوتی
L= 0 100
ولوم صدای خواننده متن

دوست عزیز ، سلام

من قسمت اول رو متوجه شدم و تونستم کاری کنم که برنامه فایل متنی رو برام بخونه ولی یه مشکلی که هست موقعی که متن هنوز تموم نشده و از برنامه خارج می شیم باز هم سیستم داره ادامه متن رو می خونه_ برای رفع این مشکل چکار باید کرد

بعد هم اگه لطف کنین و در مورد پارمترها بیشتر توضیح بدین مثلا با چه پارامتری میشه سرعت خواندن متن رو تنظیم کرد

من از کد اینجوری استفاده کردم

Param$='speak file "c:\speak1.txt"'
Run("<Embedded>\nircmd.exe","Param$")
پیشاپیش بخاطر راهنمایی هاتون یک دنیا ممنونم

M_cover

Member
برای شما در مورد پارامتر توضیح دادم
M= -10 10
نسب خواندن سیگنال صوتی
L= 0 100
ولوم صدای خواننده متن

کافی است که در قست پارامتر دستور را جایگذین کنی البته خود نیرسافت دستور خواندن از فایل را به حالت دیفالت تعریف کرده است که باید شما در ام ام بی به آن رنگ و دون دهید مثلا اول در ام ام بی فایل نوشتاری را در یک متغییر بریزی بعد از دستور بالا سرعت و حجم صدا را کنترل کنی ...
مشکل خواندن مجدد برای شما به این دلیل است که وقتی شما می خواهید از یک فایل نوشته ایی را تبدیل با استفاده از یک رابط بخوانید اجرای تبدیل با کمی مکث ایجاد می شود که خود این باعث ایجاد تداخل و ایجاد حلقه نویز می شود برای رفع این مشکل هم اگر از راهنمایی بالا من استفاده کنید 90 درصد حل می شود چون دیگه دستورات داخل یک متغییر توسط ام ام بی اجرا می شود نکته : سعی کنید در رابط های برنامه نویسی که از API استفاده می کنند به هیچ وجه داخل اسکریپت و حلقه قرار ندهید

جدیدترین ارسال ها

بالا