دستور loadMovieNum براي چيست؟

Help!

New Member
با سلام به رفقا.آقا من يه سي دي كاتالگ از شركت گلديس دارم كه يه فايل فلش داره با پسوند exe و وقتي اون رو decompile كردم ديدم فقط از يك فريم تشكيل شده و از چند كد اكشن به ترتيب زير:

// [Action in Frame 1]
fscommand("fullscreen", "true");
fscommand("showmenu", "false");
fscommand("allowscale", "true");
fscommand("trapallkeys", "true");
loadMovieNum("Loading.sht", 9);

و در داخل خود سي دي پر از فايلهايي با پسوند sht است.
حالا سوال من از شما اينه كه دستور loadMovieNum چيه و فايلهاي sht با چه برنامه اي ساخته ميشه؟

mosyhey

Member
اين دستور براي وارد كردن يك فيلم فلش به فلش اصلي يا exe اصلي است . اما فكر كنم براي ايجاد نكته انحرافي آنها آمده اند و پسوند swf را عوض كرده اند و هرچه خواستند گذاشته اند مثل sht . اگر پسوند را عوض كني و در دستور loadMovieNum آن فايل فلش را با همان پسوند انحرافي فرا بخواني اين دستور تشخيص مي دهد و اين فايل را به صورت swf وارد مي كند . اما چه سودي دارد اين كار فكر كنم براي اين است كه شما كه وارد سي دي مي شوي نتواني آن فايل ها و اجزا را تك تك اجرا كني .
شايد هم كلا اشتباه مي كنم . ببين اين فايل هاي ناشناس با فلش پلير باز مي شود يا نه . اگر شد كه حدسم درست است .

Security9776

Active Member
دوست عزیز
گرچه دوست خوبمون Mosyhey جواب شما رو دادند من یکم کامل تر بگم !
دستور loadMovieNum برای لود کردن فایل های فلش داخل دیگر فایل ها است . ببینید چون فایل های فلش نیاز به فلش پلیر دارند شما یک فایل فلش رو exe می کنی بعد با دستور loadmovienum بقیه فایل های فلش رو در اون وارد می کنی . در اصل اون فایل exe کار فلش پلیر رو می کنه .
در ضمن اون فایل sht رو خود طرف گذاشته یعنی اون فایل پسوندش swf هست ولی طرف دستی اون رو به shtتغییر داده ( می گی نه پسوندش رو بکن swf ببین چه جوریه . ) .

امیدوارم مشکلت حل شده باشه .

Help!

New Member
تشكر

اول اينكه ببخشيد من نتونستم يكي دوروزي جوابتون رو بدم دوم اينكه بابا ايول كاملا حدستون درست بود.
طرف پسوند فايلها رو عوض كرده بود.واقعا دستتون درد نكنه.

Karimi_m

New Member
This command is for loading an image or swf file into the Flash Player.
You can load an external or swf file with this action.
this action has two parameters that first is the url of your file and the second is the depth of
your movie or image.

bYe bYe

mahbod.xman

New Member
جالبه ....
خیلی ها این کار رو میکنن حالا من که تازه چسبیدم به فلش اما رو هم رفته تفریبا می شه گفت این کار به اصطلاح امنیتی همه جا و در تمام زمینه های کامپیوتر مرسومه که نمونه ی بارزش نرم افزار ها باشن ...

جدیدترین ارسال ها

بالا