دستور attach در action 3

rostam

Member
سلام به آبجیا و داداشای عزیز
برو بچ همگی اطلاع دارید که در as3 دستور attachmovie را برداشتند
حالا معادل کاری که این دستور انجام مداد چیزی نذاشتن
اگه من بخوام کلیپ هایی که ساختم و در کتابخونه گذاشتم صدا بزنم که بیاد روی صفحه باید چی کار کنم ؟
ممنون میشم

rostam

Member
با تشکر از دوست خوبم
کسی نمونه ای واسه فرمایش ایشون یا نمونه دیگه نداره
ممنون میشم

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما در انجمن سرچ کنید

من یه نمونشو فکر کنم در قسمت " آموزش as3 از صفر تا بینهایت " آموزش داده بود

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
سلام دوست عزیز
بهترین نمونه ای که می تونم به شما نشون بدم اینه:
اول یه عکس رو در فلش import می کنین.
بعد اونو به یه مووی کلیپ تبدیل می کنین و در حین تبدیل اون به مووی کلیپ کادری باز می شه که اسم مووی رو از شما می خواد.
در اون پنجره گزینه advanced رو کلیک کرده و در کادر باز شده تیک export for action script رو زده و برای استفاده از اون کلاس اصلی مادر مووی کلیپ در محیط اکشن اسکریپت برای نمونه سازی و شبیه سازی ها در اکشن یه نامی رو در کادر class مشخص می کنین و مثلا می نویسین:
Glass_Movie

این نام در واقع نامی هست برای استفاده از کلاس کلی مووی کلیپتون در اکشن برای نمونه سازی های چند تایی در اکشن با دستورات اکشن.توجه کنین که اگه این کار رو هم نکنین می تونین بعد از تبدیل تصویر به مووی کلیپ و نام گذاری و زدن دکمه تایید ، در کتابخانه روی آیکون مووی کلیپتون کلیک راست و گزینه linkage رو بزنین و بعد همون کادر باز می شه و با زدن تیک export for... اسمی برا class گذاشته و کارتونو ادامه می دین.
در ضمن فایل رو دانلود کن و در دستورات اکشن اون مشاهده می کنی که من در کامنت با زبان ثلیث و زیبای فارسی در مقابل هر گروه کد، توضیحات اونو دادم.
کاملا حقیقت برای شما مشخص خواهد شد.
این فایل با فلش cs4 طراحی شده و با ورژن های پایین فلش قابل ویرایش نیست.
بای بای...

پیوست ها

• Attach Movie In As3.rar
    28 کیلوبایت · بازدیدها: 12

جدیدترین ارسال ها

بالا