دستور ادامه دادن فلش از فریم توقف شده

دوستان من یه پروژه ای کار میکنم که تو اونجا بفرض فریم 100 فلش با دستور stop(); متوقف میشه. تو همون فریم یه دکمه هم ساختم که کاربر برای ادامه روی اون کلیک بکنه.
به اون دکمه چه کدی بدم؟
برای پخش انیمشین از فریم خاصی چه کدی لازمه؟
بفرض روی فریم 100 توقف کردیم میخوام کاربر با انتخابش به فریم 150 یا 200 و یا 50 بره و از اونجا انیمیشنو ادامه بده.این کدش چجوری میشه؟
چون من زیاد با کدنویسی آشنا نیستم اگه ممکنه دوستان یه نمونه برام بسازن.
متشکر

آخرین ویرایش:

spryboy

کاربر فعال
سلام

در هر دو ورژن اکشن اسکریپت ــــــــ AS3,AS2 ـــــــ دستورات به این صورت است:

دستور ادامه دادن (اجرا کردن):
کد:
play();

دستور رفتن به یک فریم خاص و اجرا کردن از آن، مثلا فریم 150:
کد:
gotoAndPlay(150);

دستور رفتن به یک فریم خاص و توقف کردن در آن، مثلا فریم 200:
کد:
gotoAndStop(200);

دستور رفتن به فریم بعدی و توقف کردن در آن:
کد:
nextFrame();

دستور رفتن به فریم قبلی و توقف کردن در آن:
کد:
prevFrame();

در ورژنهای CS6, CS5.5, CS5 فلش و برای اکشن اسکریپت 3، یک پنل به اسم Code Snippets وجود داره که در اون، دستورات اولیه و متداول، بصورت آماده، قرار داده شده است. فکر میکنم برای شروع، بهتره یک بررسی روی اون داشته باشید. برای باز کردن این پانل از منوی window→Code Snippets استفاده کنید. دکمه Code Snippets در بالای پانل Actions هم وجود داره. ساده ترین راه برای اضافه کردن دستور مورد نظرتون هم، اینه که، دکمه یا مووی کلیپ رو روی صفحه انتخاب کنید و روی دستور مورد نظرتون در پانل Code Snippets دابل کلیک کنید.

برای AS2 هم، یک پانل کوچک به اسم Behaviors موجود است.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه بابت جواب کاملت.
اما من نتونستم این کدها رو به دکمه اعمال کنم.یعنی میخوام با کلیک اینا انجام بگیره نه بصورت اتوماتیک.
من خودم یه نمونه ساختم همه چی آماده است فقط اگه ممکنه این کدها رو به دکمه اعمال کنید.متشکرم.
روی هر دکمه هم نوشتم چه دستوری باید اعمال بشه.
بازم ممنون

پیوست ها

• sample.rar
    15.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13

spryboy

کاربر فعال
سلام دوست گرامی

در تایم لاین یک لایه به اسم Spryboy ایجاد کردم و کدها رو در فریمهای اون نوشتم. در اکشن اسکریپت 3، فقط در فریمها میتونیم کدنویسی کنیم.

به تشابه اسامی در کدها دقت کنید. باید برای دکمه ها یک اسم تعیین کنید و از اون اسم برای برنامه نویسی استفاده کنید. برای تعیین اسم باید از کادر Instance Name ، موجود در بالای پانل Properties استفاده کنید. اسمی که انتخاب میکنید کاملا اختیاریه فقط اسم رو با حروف شروع کنید. مثلا من اسم دکمه ها رو مطابق با کارکردشون play_btn و goto_80_btn گذاشتم.

موفق باشید.

سلام دوست گرامی

در تایم لاین یک لایه به اسم Spryboy ایجاد کردم و کدها رو در فریمهای اون نوشتم. در اکشن اسکریپت 3، فقط در فریمها میتونیم کدنویسی کنیم.

به تشابه اسامی در کدها دقت کنید. باید برای دکمه ها یک اسم تعیین کنید و از اون اسم برای برنامه نویسی استفاده کنید. برای تعیین اسم باید از کادر Instance Name ، موجود در بالای پانل Properties استفاده کنید. اسمی که انتخاب میکنید کاملا اختیاریه فقط اسم رو با حروف شروع کنید. مثلا من اسم دکمه ها رو مطابق با کارکردشون play_btn و goto_80_btn گذاشتم.

موفق باشید.

ممنون از بابت جواب و نمونه ای که کار کردین.
اینو یاد گرفتم
و اما یه سوال دیگه:
اگه بخوام تو یه فریمی چندتا دکمه داشته باشم و به هر دکمه دستور خاصی بدم باید کدشو چجوری تنظیم کنم؟
من نمونه رو کار کردم تو فریم 25 سه تا دکمه دارم که دستور هر کدومشو روش نوشتم.
کدشو برام بنویس.
مرسی

پیوست ها

• sample3.rar
    16.8 کیلوبایت · بازدیدها: 19
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا