دستوری برای باز کردن یک پنجره

ali512

Active Member
با سلام
کسی دستوری سراغ داره که با اون بشه یک پنجره را باز کرد ؟ مثلا یک فولدر به نام test در کنار فایلمان داریم . دستوری باشه که پنجره فولدر test را باز کنه .

JavidFlasher

کاربر فعال
عزیز دل برادر اینجا را بهش می گن انجمن سوال بنویس بحث کن جواب بگیر. اگه جواب را بلد نیستی شعار نده ...
لازم نیست به هر سوالی جواب بدی ....
یواش دوست من.
100000000000000001بار در مورد این موضوع بحث شده!چرا دوباره یکی دیگه از اول جواب شما رو بده؟وقتی با ی سرچ کوچولو میتونی بهش برسی ؟

ali512

Active Member
برای این کار می شه از دستور geturl استفاده کرد پارامتر اول آدرس یک فولد یا فایل مورد نظر برای باز شدن و پارامتر دوم حالت باز شدن . مثلا _blank
فقق همین جواب کافی بود ...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اولا یاد بگیرید با لحن درست صحبت کنید

عزیز دل برادر اینجا را بهش می گن انجمن سوال بنویس بحث کن جواب بگیر

درسته به اینجا میگن انجمن ولی قرار نیست به هر سوالی پاسخ داده بشه

من خودم نزدیک به 10000000000 باز این سوال رو با نمونه و توضیحات کامل پاسخ داده ام و دوستانی که گفتن سرچ کنید برای این بود که کار شما سریع راه بیفته

موفق باشید

khatam.0761

Well-Known Member
حرف همتون درسته؟
اما وقتی مطلب مورد نظرت رو پیدا بکنی بعد بخوای سوالت رو کامل کنی. سایت میگه این مطلب مال دوره درشکه است. امکان ارسال پاسخ نیست.:green:

khatam.0761

Well-Known Member
حالا سوال بنده که سرچ کردم رسیدم اینجا.
چطوری میشه وقتی روی یک متن کلیک کردیم یک کادر باز بشه که بتونیم توش چند تا نوشته بنویسیم که به بیننده سایت یک توضیحاتی بدیم؟

پیوست ها

• test-(2).jpg
    test-(2).jpg
    36 کیلوبایت · بازدیدها: 5

++Hadi++

Active Member
روی اون متن رویداد MouseEvent.CLICK می دی و هر موقع کلیک شد ، تابعی اجرا می شه و تو اون تابع آلفای یه msgBox رو 1 یا visible شو true می کنی.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

لطف کنید برای سوال خود یک تاپیک جدید باز کنید تا سوال شما بررسی شود

این موضوع اصلا به سوال شما مرتبط نیست

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا