دستمزد طراح قالب psd؟

matrix0151

New Member
دستمزد طراح قالب سایت که فقط یک فایل psd تحویل بده چقدر هست؟کارای اولشم هست....مرسی

moslemfn

Member
سلام عرض ادب و خسته نباشید در صورتی که نیاز به طراحی قالب به صورت پی اس دی دارید با آیدی یاهو بنده در تماس باشید با هزینه مناسب بهترین و استاندارد ترین کارو در اسرع وقت تحویل میدم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت Yahoo ID : info.p30pdf

persianbaner

New Member
سلام اگه نیاز به طراحی psd قالب دارید به آیدی بنده تماس بگیرید یا پ.خ بزارید سفارشات شما در اسرع وقت با قیمت مناسب و کیفیت بالا به شما تحویل داده می شود
اگه نیاز به کدنویسی هم داشتید html و وردپرس طراحی کامل قالب انجام میشه
طراحی بنر ، هدر ، لوگو ، کارت ویزیت و سایر کارهای گرافیکی دیگر هم انجام میشه
آیدی یاهو : info.tarahiha65
ایمیل : [email protected]
با تشکر محمد عبدالهی

JavadN

New Member
سلام عرض ادب و خسته نباشید در صورتی که نیاز به طراحی قالب به صورت پی اس دی دارید با آیدی یاهو بنده در تماس باشید با هزینه مناسب بهترین و استاندارد ترین کارو در اسرع وقت تحویل میدم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت Yahoo ID : info.p30pdf

سلام اگه نیاز به طراحی psd قالب دارید به آیدی بنده تماس بگیرید یا پ.خ بزارید سفارشات شما در اسرع وقت با قیمت مناسب و کیفیت بالا به شما تحویل داده می شود
اگه نیاز به کدنویسی هم داشتید html و وردپرس طراحی کامل قالب انجام میشه
طراحی بنر ، هدر ، لوگو ، کارت ویزیت و سایر کارهای گرافیکی دیگر هم انجام میشه
آیدی یاهو : info.tarahiha65
ایمیل : [email protected]
با تشکر محمد عبدالهی

بابا این بنده خدا سوال کرده سفارش که نداده یک خورده وقت بزارید این سوال نیم خطی رو بخونید لااقل!!!
درمورد سوال دوستمون هم باید بگم قیمت ها متفاوت است همه چیز بستگی به کار شما داره!
اگه بخوام عدد بدم دور و بر 50-60 تومان البته گفتم بستگی به کارشما داره!
موفق باشید.

بابا این بنده خدا سوال کرده سفارش که نداده یک خورده وقت بزارید این سوال نیم خطی رو بخونید لااقل!!!
درمورد سوال دوستمون هم باید بگم قیمت ها متفاوت است همه چیز بستگی به کار شما داره!
اگه بخوام عدد بدم دور و بر 50-60 تومان البته گفتم بستگی به کارشما داره!
موفق باشید.
شما هم که نمی دونید لطفا پست ندین
صفحه ای 200 هزار تومن

JavadN

New Member
صفحه ای 200 هزار تومن

دوست عزیز گفتم که بستگی به کارش داره تو سوالش هم نوشته کار اولش! در ضمن فکر نکنم کسی بیاد 200 هزار تومن برای کار اول این بنده خدا هزینه کنه!

n.beheshti

New Member
قیمت از ۵۰ تا ۲۰۰ تومان هست. بستگی داره چه سایتی بخواین و اینکه چه تعداد صفحه داشته باشد

itboys

New Member
صفحه ای 200 هزار تومن

آخه مرد مومن .. یعنی الان شما میدونید که پست زدید ؟ چه خبره بابا ... مگه میخواد تونل صد کیلومتری در بیاره .. من خودم به شخصه یه لینکدونی دادم یک نفر طراحی کرد .. تازه هزینه دامنه و هاست رو هم خودش داد .، همش صد هزار تومن هم نشد ... یکم انصاف داشته باشین .. گفتند گرونه ولی نه تا این ح

جدیدترین ارسال ها

بالا