دستشویی

1835ali

Well-Known Member
maya 2008
mentalray
photoshop cs3

اینو از روی دستشویی خونمون زدم دقیقاً همین شکلیه
دوستان اینو رو واسه این گذاشتم ببینم نور پردازیش چه ایرادی داره خیلی سعی کردم نور بازتابی از کاشی ها تیز نشه بعضی از اشیاء دستشویی هم تیز مشدن که مجبور شدم از 3 نور بهشون فقط یک نورو بدم البته مدلینگم ضعیفه چون بدم میاد از مدلینگ بخاطر همین زیاد جالب نشده اینم بگم دوش شیء اماده بود
منتظر نظرات کارشناسانتون هستم
یا علی

asirap

Member
:lol:خیلی ایدت جالب بود......:lol:
من گرافیست نیستم که بخوام نظری بدم به شما اما اینو دیدم که کار یکم تصنعی از اب درومده :rose:

1835ali

Well-Known Member
چیش جالبه ؟:D

خوبه که دوستان نظر ندادن ؟ دو حالت داره یا کارم خیلی خوب بوده (که بعید می دونم ) یا کارم افتضاح بوده
ولی نظرم اینه که هر کی دیده گفته : این اسپمه چرا کسی پاکش نمی کنه :lol:

shayanboy

Active Member
چی شده همه زدن تو کار WC و دستشویی . نکنه روز جهانی دست شوییه ؟ :lol:
اما در کل زیبا شده .
اما آینه زیاد جالب نشده . بیشتر بهش جلوه می دادی طبیعی تر می شد که آینس .
اون حوله ها رو هم پشمالو می کردی بهتر می شد . از متریال مو :wink:

موفق باشی

شایان

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
من زیاد از مایا سر در نمیارم ولی نور پردازیش معلومه منتال ری کار شده!! نور کدر بدون کنتراست بدون سایه های غیر مستقیم (Ambient Ocasion) جی آی کم با دیتیل پائین.خسته نباشی دوست عزیز.

1835ali

Well-Known Member
من زیاد از مایا سر در نمیارم ولی نور پردازیش معلومه منتال ری کار شده!! نور کدر بدون کنتراست بدون سایه های غیر مستقیم (Ambient Ocasion) جی آی کم با دیتیل پائین.خسته نباشی دوست عزیز.

عارف جان اینا که گفتی خوبه یا بده ؟

در مورد نور پردازیش این توضیح و بدم بدون GI & FG هستش amient occolusion هم داره چون نور دستشویی معمولا هیچ نوری از بیرون نمیاد (یا لا اقل خونه ما اینتوریه ) از GI استفاده کردم
یا علی

موفق باشی

شایان

آینه شایان جان قبلاً هم گفتم این رو از مدل آینه خونه زدم دقیقاً به همین شکله حالا زشته تقصیر من نیست :lol:

در مورد حوله ایده خویبه ممنون این دومین کار اینتریور منه زیاد تجربه ندارم که چی حال و هوای یه کار خوب رو می دی
در مورد نور کاش بیشتر برام بگید چون من روی اون تاکیید داشتم:)

چه دستشویی با کلاسی! آدم دلش نمی خواد بیاد بیرون! کار هم خوب شده خسته نباشی!

ممنون
ایرادش کوچیک بودنشه :D

Mirpadyab

Banned
سلام
به نظر میاد کارت به خورده کدر شده اون شفافیت و نداره ...
موفق باشی

Mirpadyab

Banned
چی شده همه زدن تو کار wc و دستشویی . نکنه روز جهانی دست شوییه ؟ :lol:
اما در کل زیبا شده .

موفق باشی

شایان

مگه دستشویی هم روز جهانی داره شایان ؟

1835ali

Well-Known Member
کارت بسیار بد اصلا موضوع جالبی نبود نور هم خیلی بد:d

کلاً با هاش مخالفی یا ...
کجاش بده میشه بیشتر توضیح بدی ؟ نور چیش بده ؟ می دونم کدره چون نور فقط از نور خود دستشویی هست من خودم وقتی می رم توی دستشویی مون 10 بار چراغ رو روشن خاموش کردم دیدم این حالتی هست
اگه بیشتر توضیح بدین ممنون می شم

Maya Man

Active Member
اولا بگو ببينم چرا با مدلينگ مخالفي! اگه مدلينگ نباشه كه چيزي نداري روش كار كني! اصلا اگه مدلينگ كار نكرده باشي نميتوني خصوصيات هر شئ يا كاراكتر رو درست نشون بدي. تو اين كارتم معلومه.:paint:
كارت بد نيست. اما از نور پردازي پرسيدبايد بگم خودت يه نگاه به بالا و پايين كارت بنداز ببين چقدر نور ها نا متوازنن. مخصوصا يه نگاه به گوشه پايين توالت فرنگي بنداز ببين پايينش چه سايه خراب و بي كيفيتي داره. پايش كه اصلا ماته.
آينه هم قابش ميزنه تو ذوق؛ نه شفاف بودن (Transparency) قابش درست نشون داده شده؛ نه كيفيت آينش جالب از آب در اومده.
ببخشيد اينهمه ايراد گرفتم. هدفم كمك كردن بود.:wink:

1835ali

Well-Known Member
اولا بگو ببينم چرا با مدلينگ مخالفي! اگه مدلينگ نباشه كه چيزي نداري روش كار كني! اصلا اگه مدلينگ كار نكرده باشي نميتوني خصوصيات هر شئ يا كاراكتر رو درست نشون بدي. تو اين كارتم معلومه.:paint:
كارت بد نيست. اما از نور پردازي پرسيدبايد بگم خودت يه نگاه به بالا و پايين كارت بنداز ببين چقدر نور ها نا متوازنن. مخصوصا يه نگاه به گوشه پايين توالت فرنگي بنداز ببين پايينش چه سايه خراب و بي كيفيتي داره. پايش كه اصلا ماته.
آينه هم قابش ميزنه تو ذوق؛ نه شفاف بودن (Transparency) قابش درست نشون داده شده؛ نه كيفيت آينش جالب از آب در اومده.
ببخشيد اينهمه ايراد گرفتم. هدفم كمك كردن بود.:wink:

مدلینگ رو دوست ندارم خودمم نمی دونم چرا ؟ فهمیدم بهت خبر می دم
توالت فرنگی درسته چون نور بالای سرش و از ش برداشتم چون وحشتناک سفید میشد هر کارم کردم نشد دوباره سعی می کنم راجب آینه هم گفتم که دقیقاً شکل آینه هستش یعنی یه آینه با ترنسپرنسی تقریبا 90%
کیفیت آینه بده ؟ میشه بپرسم چرا؟ آینه به این تمیزی من تو عمرم ندیده بودم :lol:
آقا من اینجا گذاشتم تا شما ایراداشو بگیری تا کارم بهتر شه اینم بگم من 1 هفته هست طراحی داخلی کار کردم ایرادی هم هست بزارید پای بی تجربگی

Mandana

Active Member
فکر کنم مدلینگ رو باسه این دوست ندارید که کمی مقیاس ها توش رعایت نشده..کاشی ها و آینه بسیار بزرگ اما خخوده دستشویی کوچیک و کلن مقیاس هاش کمی نامیزونه...
متریاله کاشی ها رو خوشم اومد ازشون اما بامپ اش کمی زیاده ^.^ کمتر میشد خوشمل تر تر میشد و صد البته با رفلکته بیشتر
حوله ها زیادی صافند...کمی غیره طبیعی شده
متریاله دستشویی هم میشد بهتر تر باشه...دوسش ندارم العان این رو :دی
همینا دیگه...نورش رو دوس دارم فضاسازیش هم خوبه..اما نمی دونستم این سبکه ماستمالیزیشنه می انقدر بینه سایرین هم طرفدار داره :سوت:
موفق بباشی:rose:

1835ali

Well-Known Member
فکر کنم مدلینگ رو باسه این دوست ندارید که کمی مقیاس ها توش رعایت نشده..کاشی ها و آینه بسیار بزرگ اما خخوده دستشویی کوچیک و کلن مقیاس هاش کمی نامیزونه...
متریاله کاشی ها رو خوشم اومد ازشون اما بامپ اش کمی زیاده ^.^ کمتر میشد خوشمل تر تر میشد و صد البته با رفلکته بیشتر
حوله ها زیادی صافند...کمی غیره طبیعی شده
متریاله دستشویی هم میشد بهتر تر باشه...دوسش ندارم العان این رو :دی
همینا دیگه...نورش رو دوس دارم فضاسازیش هم خوبه..اما نمی دونستم این سبکه ماستمالیزیشنه می انقدر بینه سایرین هم طرفدار داره :سوت:
موفق بباشی:rose:

راستش مدلینگ رو به خاطر این دوست ندارم چون واقعاً نمی تونم اشیاء رو طبیعی در بیارم مثل : صورت یا ...
با با به کی قسم بخورم که دستشویی مون این شکلیه حتماً باید برم یه دوربین بخرم عکس بگیرم تا باورتون بشه :D

ماندانا خانوم بامپ کاشی می دوننی رو چند گذاشتم 0.040 از این کمتر دیگه فاصله کاشی ها مشخص نمی شد چیکار کنم ؟
حوله ها هم بله اگه بگم خوب نیستند دروغ گفتم چون افتضاحن
ماستمالیزیشن ؟ بله - خیلی ممنون :cry:

Mandana

Active Member
راستش مدلینگ رو به خاطر این دوست ندارم چون واقعاً نمی تونم اشیاء رو طبیعی در بیارم مثل : صورت یا ...
با با به کی قسم بخورم که دستشویی مون این شکلیه حتماً باید برم یه دوربین بخرم عکس بگیرم تا باورتون بشه :D

ماندانا خانوم بامپ کاشی می دوننی رو چند گذاشتم 0.040 از این کمتر دیگه فاصله کاشی ها مشخص نمی شد چیکار کنم ؟
نه منظورم حالتی ئه که روی کاشی ها وجود داره، حالته نویز مانندی که روی هر کاشی استش..نمی دونم درست دارم بیان می کنم یا نوچز ..اما منظورم بین هر کاشی نیست منظورم روی سطح هر کاشی ئه بصورته جداگانه ^.^
ماستمالیزیشن ؟ بله - خیلی ممنون :cry:

شرمنده اخلاقه ورزشی اما چون کارهای قبلیتون و کلن تکنیکهاتونو قبلن دیدم این جسارت رو کردم ^.^ چون این حس بهم دست داد خعلی جاها رو از سره بی حوصلگی انجام دادین و الا اگر از همه اطلاعات و تواناییتون ( که دیدم و می دونم کم هم نیست) استفاده می کردین بسی مشکلاته جزئی ئه کار هم از بین می رفت:wink:
خلاصه شرمنده اما خودم چون وقتی حوصله نداشته باشم کارها ر ماستمالیزیشن می کنم احساس کردم این کاره شما هم از روی حوصله کافی زده نشده:rose:
موفق بباشین ^.-

1835ali

Well-Known Member
نه منظورم حالتی ئه که روی کاشی ها وجود داره، حالته نویز مانندی که روی هر کاشی استش..نمی دونم درست دارم بیان می کنم یا نوچز ..اما منظورم بین هر کاشی نیست منظورم روی سطح هر کاشی ئه بصورته جداگانه ^.^

شرمنده اخلاقه ورزشی اما چون کارهای قبلیتون و کلن تکنیکهاتونو قبلن دیدم این جسارت رو کردم ^.^ چون این حس بهم دست داد خعلی جاها رو از سره بی حوصلگی انجام دادین و الا اگر از همه اطلاعات و تواناییتون ( که دیدم و می دونم کم هم نیست) استفاده می کردین بسی مشکلاته جزئی ئه کار هم از بین می رفت:wink:
خلاصه شرمنده اما خودم چون وقتی حوصله نداشته باشم کارها ر ماستمالیزیشن می کنم احساس کردم این کاره شما هم از روی حوصله کافی زده نشده:rose:
موفق بباشین ^.-

آره باهات موافقم کاشی ها برجستگی ضایعی داره باید فقط بین کاشی ها بامپ می بود

در مورد ماشمالیزیشن هم بابا بی خیال گفتم یه شوخی هم ما بکنیم اگه می دونستم اینجوری راجع به من فکر میکنی نمی گفتم من اصولاً دوست دارم شوخی کنم در مورد حوصله هم باید بگم داشتم یه کار دیگه هم با این می کردم دیگه نشد بهتر بشه

با سلام كار خوبي شده.
به نظر من بايد از GI استفاده كني.چون نوري از خارج نمياد دليل اين نميشه كه از Gi استفاده نكني.سايه ها رو يك كمي نرم تر كن.(معمولا حباب لامپ باعث ميشه كه سايه ها نرم بشن.)

جدیدترین ارسال ها

بالا