دسترسی به 55 ایستگاه تلویزیونی آنلاین...

بخش تلویزیون آنلاین اینترنتی سایت راهکارنوین نیز افتتاح شد شما در این بخش به 55 ایستگاه تلویزیونی آنلاین دسترسی دارید ، فیلم ، شو ، اخبار ، موزیک و غیره از جمله ایستگاه های دایر شده است .
بعد از مراجعه به سایت در سمت راست صفحه بروی لینکِ ( تلویزیون آنلاین ) کلیک نمائید تا ایستگاه ها نمایان گردد.

بزرگترین نیازمندیهای اینترنتی در خدمت شما
باز هم میگوئیم بازدید شما و عضویت شما عزیزان از سایت افتخاریست که نصیب این شرکت میشود.
www.rahkarenovin.com

webroz

Member
دوست گرامی خوب یک شبکه فارسی قرار می دادی ! همه شبکه ها غیر فارسی هستند !

و همچنین گذاشتن یک صفحه سیاه اول سایت زیاد قشنگ نشده !

با سلام خدمت شما دوست گرامی ، بسیار سپاس گذاریم از این که نظر خود را ارسال نمودید ، درمورد صفحه سیاه اول سایت عارضم خدمت شما که صفحه اول سایت دارای یک ( اینترو ) میباشد که احتمالا شما تنها فقط صفحه مشکی را مشاهده نموده اید و برای لود شدن کامل ( اینترو ) کمی صبر نکرده اید ، شبکه های آنلاین هم طی آمار و نظر سنجی که توسط شرکت صورت گرفته ، گلچین شده و در سایت در دسترس عموم قرار داده شده ، چرا که اگه شبکه های ایرانی قرار داده بشه خوب ، فکر کنم خودتون خوب بدونید که چقدر راحت سایتها فیلتر میشه ، برای همین هم از میان شبکه خارجی بعضی از آنها گلچین شده که شامل گروه های خبری ، سیاسی ، فرهنگی ، ورزشی ، موزیک ، شو ، فیلم و غیره میباشد.

webroz

Member
دوست گرامی صفحه سیاه شما لود نشد و صفحه دان شد . من 5 دثیثه هم صبر کردم . !

جدیدترین ارسال ها

بالا