دسترسی به مقادیر کنترل های یک فرم در فرم دیگر در #c؟؟

SajadCG

کاربر فعال
سلام خدمت دوستان گرامی.:rose:
من می خوام مقدار یک textBox که به عنوان مثال در form1 هست را بفرستم به یک متد که در form2 .
برای این کار هم modefiers ش را روی Public گذاشتم و در فرم دوم دستورات زیر را نوشتم:
frm_search search=new frm_search();

db.Search_Product(search.txt_BrandName.Text);

ولی مقدار null بر می گردنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

علتش چیه ؟؟؟
برای رفع این مشکل چیکار کنم؟؟؟
مرسیــــ:neutral:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام خدمت دوستان گرامی.:rose:
من می خوام مقدار یک textBox که به عنوان مثال در form1 هست را بفرستم به یک متد که در form2 .
برای این کار هم modefiers ش را روی Public گذاشتم و در فرم دوم دستورات زیر را نوشتم:
کد:
frm_search search=new frm_search();
db.Search_Product(search.txt_BrandName.Text);

ولی مقدار null بر می گردنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

علتش چیه ؟؟؟
برای رفع این مشکل چیکار کنم؟؟؟
مرسیــــ:neutral:

برای ارتباط بین دو فرم صرفا public کردن کنترل ها کافی نیست، هر شیء ای که از یک نوع فرم می سازید
instance خودش را دارد، اگر بخواهید فرم دیگری به کنترل هایش دسترسی داشته باشید باید آن instance
را هم در اختیارش قرار دهید.

در کدی که نوشتید شما یک فرم جدید از نوع کلاس frm_search می سازید، یک شی جدیدی که نه نشون داده شده
و نه مقداری داخلش کنترل هایش قرار داده اید، طبیعتا باید در search.txt_BrandName باید مقدار "" باشه، نه null
ظاهرا شما می خواستید ابتدا به کاربر این فرصت را بدهید که در شیء search موردی را در داخل کنترل
txt_BrandName انتخاب کند، اما وقتی شما اصلا search را به کاربر نشان نداده اید. چیزی وجود ندارد که بر
اساسش جستجو کنید.

احتمالا شما غیر از این شیء search یک فرم دیگر از نوع frm_search دارید که در صفحه نشان داده شده و
در کنترل txt_BrandName اش موردی انتخاب شده، اما توجه داشته باشید که این دو تا فرم ربطی به هم ندارند،
دو تا شیء کاملا مستقل اند، دارید بجای آن فرمی که ایجاد شده از این شیء بدرد نخور search استفاده می کنید.

یک نگاهی به این تاپیک بندازید :
کمک در مورد سی شارپ

turtel

Member
پاسخ

شما می توانید از دستور using استفاده کنید تا به متد ها و کلاس های یکی فرم در فرم دیگر دسترسی داشته باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا