دسترسی به فایل‌های مموری امکان پذیر نیست.

meysamk

Active Member
سلام خدمت همه رفقا،
یه مموری sd دو گیگ دارم که روی دوربینم هست و باش تعدادی عکس گرفتم، بعد از اینکه روی کامپیوتر چک کردم عکس ها رو، متوجه شدم تعدادی از عکس‌ها روی مموری نیستن. همون عکسهایی که بودن رو کپی کردم رو هارد و اصلشون رو پاک کردم. به مای کامپیوتر که میرم میبینم که 220 مگابایت از فضای مموری اشغال شده در حالی که چیزی توی مموری نیست. یقیناً عکسهایی که ناپدید شدن هنوز توی مموری هستن و پاک نشدن. به نظرتون چطور میشه بشون دسترسی پیدا کرد. ضمناً hide نشدن. یه مقدار این عکس ها برام مهمن اگه کسی راهی میشناسه دریغ نکنه.

ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
سلام خدمت همه رفقا،
یه مموری sd دو گیگ دارم که روی دوربینم هست و باش تعدادی عکس گرفتم، بعد از اینکه روی کامپیوتر چک کردم عکس ها رو، متوجه شدم تعدادی از عکس‌ها روی مموری نیستن. همون عکسهایی که بودن رو کپی کردم رو هارد و اصلشون رو پاک کردم. به مای کامپیوتر که میرم میبینم که 220 مگابایت از فضای مموری اشغال شده در حالی که چیزی توی مموری نیست. یقیناً عکسهایی که ناپدید شدن هنوز توی مموری هستن و پاک نشدن. به نظرتون چطور میشه بشون دسترسی پیدا کرد. ضمناً hide نشدن. یه مقدار این عکس ها برام مهمن اگه کسی راهی میشناسه دریغ نکنه.

ممنون

احتمالش هست که اون فایل ها بصورت همزمان صفت System ای و Hidden دارند (اصطلاحا Super Hidden) که حساب شون از فایل های Hidden عادی جدا است،
معمولا Explorer اینجور فایل ها رو نشون نمیده، حتی اگه فایلهای Hidden معمولی رو نشون بده.

اول ببینید در Computer یا My Computer حرفی که برای اون درایو مموری در نظر گرفته شده چیه، فرضا :E یا :F یا :G و ...
یک پنجره Command Prompt باز کنید (ترکیب کلیدی کلید ویندوز + کلید R رو فشار بدید (
WinR.gif
) و
عبارت cmd رو در پنجره Run بنویسید و OK کنید).
در پنجره Command Prompt دستور زیر را بنویسید و کلید Enter را بزنید، در متن دستور بجای :E از حرف مناسب اون درایو استفاده کنید :
کد:
[SIZE=3]attrib -r -s -h [B]E:[/B] /s /d[/SIZE]

meysamk

Active Member
تشکر از راهنمایی‌تون. ولی این روش یا روش‌های مشابشهش جواب ندادن.
فک کنم hide نیستن.

جدیدترین ارسال ها

بالا