دسترسي به Outlook

behsa

Member
من روي سيستم محل كارم با Outlook كار ميكنم. روي همين سيستم در شيفت كاري ديگر همكارم هم به اين سيستم دسترسي دارد . من ميخواهماين همكارم يا هر شخص ديگري Mail هايي را كه در Inbox من در Outlook هست را نتواند ببيند ( يعني به Box من در Outlook دسترسي نداشته باشه. ) باشيد چه عملي انجام دهم.

samsalek

Member
چيزي كه به نظر من ميرسه اينه كه از بخش Control pannel> User Account یک Account جديد با رمز عبور جديد بسازی تا outlook مستقل داشته باشی.
-------------------------------------------------------
sign2.gif

behsa

Member
samsalek گفت:
چيزي كه به نظر من ميرسه اينه كه از بخش Control pannel> User Account یک Account جديد با رمز عبور جديد بسازی تا outlook مستقل داشته باشی.
-------------------------------------------------------
sign2.gif

نه دوست عزيز اين راه را نميخوام
به هر حال ممنون از شما

samsalek

Member
راه ديگري هم شايد بشه استفاده كرد...
اينكه بعد از گرفتن ميلهاتون آدرس ذخيره اونهارو در هارد عوض كنيد و outlook را به حالت اول برگردونید و دفعه بعد قبل از دریافت میلها دوباره آدرس ذخیره خودتون رو انتخاب کنید تا تمام پیغامهایتان در آنجا ذخیره شود....
این روش عملیه....

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
يك راه ديگش اينه كه توي خود Outlook بياي يك Identity براي خودت بسازي و براش پسورد بذاري هر دفعه كه Outlook باز ميشه ميپرسه كه ميخواي با كدوم Identity وارد بشي اگر مال شما انتخاب بشه پسورد ميخواد.
براي ايجاد Identity برو به منوي File بدش برو به قسمت Iclentities و از اونجا گزينه Add New Identity رو بزن

مجيد

behsa

Member
Majid گفت:
يك راه ديگش اينه كه توي خود Outlook بياي يك Identity براي خودت بسازي و براش پسورد بذاري هر دفعه كه Outlook باز ميشه ميپرسه كه ميخواي با كدوم Identity وارد بشي اگر مال شما انتخاب بشه پسورد ميخواد.
براي ايجاد Identity برو به منوي File بدش برو به قسمت Iclentities و از اونجا گزينه Add New Identity رو بزن

مجيد
مجيد جان قبلا هم كسي اين راه را به من پيشنهاد كرده بود. اما نتوانستم ايني كه فرموديد را پيدا كنم.

Navid4d

Member
مجيد جان قبلا هم كسي اين راه را به من پيشنهاد كرده بود. اما نتوانستم ايني كه فرموديد را پيدا كنم.
سلام ..... جان خوب هستي ؟
اين راهي كه آقا مجيد گفتن عمليه و خيلي راحت
File>Identitie>Add Identities
ميتوني راحت دسترسي رو محدود كني ولي زياد هم امن نيست :idea:
چون فقط وقتي سيستم ريست ميشه پسورد را سووال ميكنه و اينكه ميشه از طريق Local هم به ايميل ها دسترسي پيدا كرد !
منتها اگر همكار شما هستن !!! اين روش كاملا كارا است ....
چون در روش دسترسي دوم بايد فايل هاي ايميل را از ويندوز بر روي ديسكت دخيره كرد و در يك سيستم ديگر كپي كرد !!!!

موفق باشي ..

N@VID4D

behsa

Member
دوست عزيز باور كنيد من همچين گزينه اي را در آيت لوك نميبينم. در ضمن من در 2000 و 2003 چك كردم.

Navid4d

Member
در Outlook 2000 يا 2003 من در حال حاضر حضور ذهن ندارم ولي در Outlook Express براحتي قابل مشاهده است ..

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا