در چه مواقعی باید رویدادها رو هندل کرد ؟؟

federrer

New Member
چرا و در چه مواقعی باید رویدادها رو هندل کرد ؟؟

مثلا من یه گرید ویو دارم که ابتدا با کد نویسی بایندش می کنم ، بعد ش که میخوام با استفاده از SqlDataSource رکوردها رو ویرایش و حذف کنم .این پیغام رو میده :

Exception Details: System.Web.HttpException: The GridView 'GridView1' fired event RowEditing which wasn't handled.

توضیح : برای اینکه بتونم با کلیک کردن یه دکمه ، گریدویو رو بایند کنم ، تو متد Page_load می نویسم :

کد:
Gridview1.DataSourceID="" ;

بعد که بایند شد میخوام با استفاده از SqlDataSource رکوردها رو ویرایش و حذف کنم .

MDP

Well-Known Member
سلام میدونی شما باید توی RowEditing خود گرید ویو همه کار ها رو بکنی این جوری درست میشه!

TNZ187

Member
سلام
علت این خطا اینه که ، هنگامی که شما می خواهید به حالت Edit بروید ، گرید ویو نمی دونه که باید چی کار کنه . در حالت طبیعی که شما DatasourceID رو بهش می دید ( نه در کد نویسی) ، گرید ویو خیلی کارها رو که نسبتا زیاد هم هست ، خودش انجام می ده . ولی وقتی شما با کد نویسی DatasourceID رو به اون می دید ، در هنگام Edit دیگه موجود نیست ، و برای همین هم هست که این خطا رو دریافت می کنید .
من پیشنهاد می کنم که DatasourceID رو به صورت طبیعی مشخص کنید . اگه هم مشکل شما اینه که نمی خواهید به هنگام load صفحه اون پر بشه خوب این مشکل رو حل کنید ، نه اینکه به هنگام کلیک کردن دگمه ، مجددا DatasourceID به اون بدید .(البته کار نشد نداره ولی این جوری که شما می خواهید انجام بدید سخت تره )

جدیدترین ارسال ها

بالا