در ورکشاپ انیمیشن در فلش شرکت می کنید ؟

در ورکشاپ انیمیشن در فلش شرکت می کنید ؟

• حتماً شرکت می کنم

رای: 1 50.0%
  • شرکت نمی کنم

رای: 0 0.0%
  • دوست داشتم شرکت کنم اما نمی تونم

رای: 1 50.0%

• مجموع رای دهندگان
    2
  • نظرسنجی بسته .

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام دوستان . قرار بود در روز میتینگ انجمن فلش یک ورکشاپ با عنوان : ورکشاپ تخصصی ساخت انیمیشن در فلش برگزار بشه ... ولی متسفانه تا الان استقبال خوبی از این ورکشاپ نشده ، برای همین از اونجایی که برنامه ریزی برای این قضیه سخت هست و از قبل باید تعداد تقریبی شرکت کننده ها مشخص بشه یک نطر سنجی گذاشتم تا ببینیم چند نفر شرکت کننده داریم. آیا تعداد به حد نساب که حداقل 10 نفر هست می رسه یا نه ؟ این نظر سنجی تا فردا ساعت 1 اعتبار داره و می تونید شرکت کنید .

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

با تشکر از کورش عزیز

دوستان اگه ساعت خاصی مد نظرتون هست اعلام کنید تا اگه بچه های اموزشگاه تونستند ورکشاپ رو ساعتش رو تغییر بدن

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
فکر می کنم یه مقدار دیر اطلاع رسانی رو شروع کردید
به هر حال توی گزینه ها ، گزینه اگه تونستم و توان جسمی ، روحی ، روانی داشتم حتما ، نداشت
موفق و پیروز باشید :rose:

DaDaDooDoo

کاربر VIP
فکر می کنم یه مقدار دیر اطلاع رسانی رو شروع کردید

بله ، حق با شماست . فکر کنم علت اصلی استقبال نشدن از این ورکشاپ هم همین بود . اما همونطور که عرض کردم چون امکان برگزاری این ورکشاپ در روز میتینگ فراهم شده بود (البته از 2 روز پیش مشخص شد ) تصمیم گرفتیم 29 شهریور برگزارش کنیم .
حالا اگر اینبار کنسل شد ( که احتمالش زیاده ) دفعه بعد با اطلاع رسانی بهتر و مشورت با دوستان برای مشخص کردن تاریخش این ورکشاپ رو برگزار می کنیم انشالا .

ولی از Avang عزیز سپاسگزارم که واقعاً حمایت کردن تا این ورکشاپ برگزار بشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا