در هنگام نصب وردپرس مفهوم این پیغام چیه 500 Internal Server Error

hdnsoft

Well-Known Member
سلام دوستان
عذر میخوام من قبلن یک تاپیک زدم در مورد نحوه نصب وردپرس به روی هاست ویندوز plesk
قبلن یک ارور دیگه میدادش
به فرموده دوستان و مدیر محترم انجمن ، کلیه فایل ها رو پاک کردم و دوباره از اول کپی کردم
حالا وقتی فایل Instal رو اجرا میکنم این پیغام رو میده
PHP:
[B]Internal Server Error[/B]

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
 More information about this error may be available in the server error log.

Web Server at p4i.ir
یک جایی تو نت میخوندم که گفته بودن حق دسترسی فایل ها رو تغییر بدین
منم تغییر دادم البته فقط فایل های که در صفحه اصلی بودن و اون سه تا پوشه
رو هم تغییر دادم اما بازم این پیغام خطا رو میده
خواهش میکنم بگین الان دیگه چه فیلمی باید سرش پیاده کنم ، کجای کار ایراد داره ؟
دیگه خیلی کلافه شدم
میگم یکی از اعضای محترم سایت یک برادری در حق من بکنه این وردپرس رو روی هاستم نصب کنه
تو شب های اعیاد کلی دعاتون میکنم ^.^

sharktech

کاربر فعال
نصب کردن وردپرس رو پلسک یکم سخته!

ورژن php حتما باید 5 به بالا باشه چون اگه کمتر از 5 باشه کلی مکافات داره, این موضوع رو حتما با مدیریت سرور یا هاست چک کنین.

اولش چک کنین ببینین که برنامه نصب اتوماتیک وردپرس روی پنل نصب هست یا نه که اگه بود با همون وردرپرس رو نصب کنین تا کلی زحمت نکشین برای نصب وردپرس!

برای آپلود فایل های وردپرس سعی کنین که از بخش آپلود فایل پنل استفاده کنین و وردپرس رو بصورت زیپ آپلود کنین و حتما تیک extract رو موقع آپلود رو بزنین تا خودش فایل ها رو اکسترکت کنه!

اگه توسط ftp اقدام به آپلود فایل ها بکنین دچار مشکل میشین چون نوع پرمیشن پلسک با سی پنل متفاوته, اگه پرمیشن فایل های php درست نباشه رو پلسک اجرا نمیشه!

hdnsoft

Well-Known Member
خیلی ممنونم ، راستش تو خود پلکس جستجو کردم دیدم ای دل غافل خودش ورژن 2 ورد پرس رو نصب داره ^.^ ممنونم از راهنمایی تون
راستی ورژن 3و خورده ایش با این ورژن 2 خیلی فرق داره ؟ یا نه؟

sharktech

کاربر فعال
اگه ورژن 2 وردپرس نصب شده هست می تونین از بخش ادمین وردپرس اونو به آخرین ورژن آپدیتش کنین!

البته یکم عجیبه که یه وردپرس همینطوری رو پنل نصب هست!

hdnsoft

Well-Known Member
^.^ والا منم تعجب کردم :دی
در فسمتی از سایت نصب بودش اما فعال نبودش که فعالش کردم ^.^
مرسی از قسمت آپگریت هم به وردپرس سه تبدیلش کردم اما نگفتین تفاوت این دو ورژه در چی هستش؟ مخصوصا که حجم هاشون هم باهم دیگه فرق میکنه

VAHID216

مدیر بازنشسته
مرسی از قسمت آپگریت هم به وردپرس سه تبدیلش کردم اما نگفتین تفاوت این دو ورژه در چی هستش؟ مخصوصا که حجم هاشون هم باهم دیگه فرق میکنه
امنیت بیشتر ، تغییرات بسیار زیاد صورت گرفته در هسته ، افزونه های متفاوت ، امکانات اضافه شده مثل تصویر شاخص و خیلی موارد دیگه.

جدیدترین ارسال ها

بالا