در مورد طراحی لوگو

elahekh

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم که اگه راهنمایی کنید ممنون می شم، دوستان اگه بخام برای شرکتی لوگو و ست کامل اوراق اداری طراحی کنم چه جوری باید باهاشون کار کنم؟ آخه اولین باره که می خام اینکار رو بکنم از طرفی هیچ آشنایی هم با هاشون ندارم و از این می ترسم که من یه نمونه طرح بهشون بدم اونوقت بده به کس دیگه ایی همون ایده ی منو واسشون طراحی کنه، چه جوری باید کار کرد؟ یعنی اول قرارداد می بندن بعد نمونه اولیه رو می دن یا برعکس؟

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
واسه این کار چند تا راه مختلف هست .

:1: در ابتدای کار قرارداد همکاری بنویس . ( اگه بخوای این کارو بکنی یه نمونه واست میزارم که توسط وکیلم نوشته شده):idea:
:2: یه راهکار دیگه که باید رعایت کنی گرفتن پیش پرداخت معادل بیست تا سی درصد هزینه کل کار:cool:
:3: هرگز نزا جملاتی بین شمار رد و بدل بشه مثل " حالا با هم کنار میایم"،"راضیت میکنم"و...:snap:
:4: موقع نشوندادن پرژه از هر کدوم از طرحات مثه کارت ویزیت و... دو سه تایی چاپ کن و بهش نشون بده تا حتی فابل مثه یه عکس کم حجمم واسه کپی کردن طرح نداشته باشه(البته اگه خیلی قلتاقه):evil:
:5: در هر صورت نمونه چاپی رو به مشتری تحویل بده چون طرح رو رایانه با اون چیزی که چاپ میشه زمین تا آسمون فرق داره:paint:

:nokte:هرگز ، حتی اگه مشتریت خیلی پولدار بود و پول هم میداد هرگز طمع نکن و قیمت بالا نده مطمئن باش بعد از چند سال دلیلش رو میفهمی (به قول یکی از دوستام ، گوگولی : فعلا بیشتر خاک صحنه رو بخور تا ضربه کنی )

آخرین ویرایش:

elahekh

Member
ممنون دوست عزیز اگه امکانش برات هست قرارداد رو واسم بزار ممنونم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
در هر صورت یکی از مشکلات کار طراحان همین موضوعی هست که شما میگید. یعنی دزدی ایده!

ولی خوب وقتی شما همونطوری که M3HDI98 جان خیلی خوب و کامل توضیح دادن یک سری مسائل رو رعایت کنی درصد این کار رو
خیلی خیلی پایین آوردی. حتما پیش پرداخت از مشتری بگیر و تا زمانی که باهات بصورت کامل تسویه حساب نکردن بهشون کار رو تحویل نده.

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
الان متاسفانه دسترسی به رایانه مدارکم ندارمکه قرارداد طراهی ست اداری رو بهت بدم . :cry:
ولی یه نمونه قرارداد دیگه دارم که شبیه همونه:there:
در 9 ماده واگه اشتباه نکنم 9 تبصره و پیوست وضمیمه و...:green:

فقط یکم ویرایش میخواد که با خودته :paint: . همممممم آهان :idea: مهمترین بخش قراردادم برگه سفارشه روش خیلی تاکید میکنما
جوری بنویسش که نشه توش اما و اگه اورد
( مشتری حسابی بنداز تو دام ) >|<

فابل تو پیوسته و خسته نباشی . فعلا

پیوست ها

• gharardad cms.rar
    40.7 کیلوبایت · بازدیدها: 14

جدیدترین ارسال ها

بالا