در مورد طراحی این کارت نظرتون رو میخواستم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام
اگر ایرادی یا اشکالی میبینید لطف کنید بگید، ضمنا به نظر شما چه جنس کاغذی واسه این طرح خوب میشه؟
البته نظر خودم کتان هستش، تا نظر شما چی باشه....
مرسی

1.jpg

2.jpg

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به نظر منم هم کتان خوب میشه هم سلفون مات

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
رنگ بندی و فونتها خوبه ولی اگه نوارهای بالا و پایین موازی باشند بهتره ولی در کل خیلی خوبه

mostafa_az

Well-Known Member
سلفن مات بهتر در میاد اما کتان هم کارو قدیمی تر نشون میده .

مخلصیم
صمطفی

GFX Master

ببین بستگی داره بخوای این کارت رو دست چجور شخصیت ادمی بدی! اگر بخوای دست کسی بدی که خودش اهل هنر و سلیقه و ... باشه کلی هم استقبال میکنه از طرح کارت ولی اگر بخوای دست ادمهای عادی هم بدی و بصورت عمومی پخش کنی فکر کنم باید یه تجدیدنظرهایی بکنی چون هر کسی مفهوم کار رو خوب متوجه نمیشه.

babakslt

Member
زیبا کار کردی خسته نباشی...
جداً کتان برای این نوع طرح ها جون میده.. اگه نظر من رو بخوای می گم رو کتان شک نکن. من زیاد رو کتان کار نزدم ولی 2-3 تا زدم عالی بود خود کاغذ کلی حال میده به طرح..
ضمناً در قسمت پشت کارت کاش یکم اون Trance Revelotion کمتر تو چشم می زد. بنظرم بهتر می شد. در کل بسیار زیباست خسته تباشی...

تابعد...

سارا خانم حرفتون درسته، اینکه طرح بستگی به مخاطبینش هم داره، شاید من برای این طرح این موضوع رو در نظر نگرفته باشم، اما چون کار اصلیم گرافیک هستش خواستم بیشتر وقت صرفش کنم تا یه کار تکی بشه، اما در هر صورت فکر نمیکنم اونقدر حرفه ای شده باشه که عامه پسند نباشه.

آقا بابک اون TranceRevolution رو هم خیلی کم رنگ ترش کردم، طوری که دیگه تو چشم نمیزنه.
مرسی

Payam30

Active Member
آرویلا جان خوب شده..
اون انقلاب ترنس رو با چی نوشتی؟
من خیلی وقتا دنبال این فونت میگردم

ps-user

New Member
خيلي قشنگه
در ضمن فكر كنم اون فونت از فونتاي برنامه مريم
باشه. اگه اشتباه مي‌كنم بگين

فونت فارسی که استفاده کردم اسمش هست شفیق (Shafigh)، انگلیسی هم Base 02.
میتونید دانلور کنید:

پیوست ها

• Shafigh.rar
    262.9 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • Base 02.rar
    46 کیلوبایت · بازدیدها: 11

GFX Master

بله هر دوی این فونتها یکی هستن فقط اسمشون فرق داره.

signul

New Member
خسته نباشی
طرح عالیه ه
فقط یه سوال
میشه فایل های کار شده هم بدی
منظورم Psd نیستا
فقط از این جور لوگوهایی که بالای انقلاب ترنس نوشتی
ممنون

اگه منظورتون لوگو هستش (عکس سر) که فکر نمیکنم کار خاصی روش انجام داده باشم مهم ایده اش بود که، یه شیپ هست که با پن تولز کشیدمش، اگر هم منظورتون طرحهای اطراف هست، باید بگم که همگی Brush هستن

mahyar_k3

Member
خوبه

می دونی.. طرحت خوبه ولی به نظر من مشکل محتوای موضوعه. طرحت کلاسیکه ولی Trance...!!!
هی... این اولین message منه! :D

GFX Master

مهیار جان به جمع بچه ها خوش اومدی.

ولی به این موضوع هم دقت کن که تاپیکایی که 2 -3 هفته یا بیشتر ازشون گذشته رو نباید دوباره توشون پست بزنی تا مطرح بشن. مگر اینکه تو اون تاپیک سوالی داشته باشی چون اینجوری باعث بی نظمی در انجمن میشه.

neolone

Member
سلام بچه ها
ببخشید ..قدیما من توی یه پی دی اف یه ترفند از فتوشاپ دیدم که توی اون از توی متنی که نوشته بودی توی یه زمینه ی سیاه نور بیرون میزد مثل اینکه مثلا از پشت یه کلیشه چراغ قوه بندازی . حالا اون یادم رفته کسی هست بلد باشه؟ البته این ترفند تا اونجایی که یادمه اصلا کاری به ابزار ها و فیلتر هایی که به نظر آدم میان نداشت.. ممنون میشم..

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا