در مورد سرور dial-up كمك مي خواهم

navid20

Member
من موضوع سرور dial-up راكامل خواندم وتمام كارها راانجام دادم .قصد من از اين كار اينه كه چند عدد سي دي آموزشي رادركامپيوتر خودم قراردهم (البته سي دي آموزشي هاپيكه در internet explorer نمايش داده مي شوند) وديگران واردسيستم من شوند وبتوانند به انها گوش دهند.
IIS5 راهم در ويندوز xp نصب كردم .ويك وب سايت هم طراحي كردم ودر wwwroot قراردادم.در
Internet Information Services نام فايل اصلي راdefault.htm گذاشتم.ولي نمي توانم username and password رابراي اتصال افراد تعريف كنم. موقع ارتباط از يك تماس تلفني مودم جواب مي دهد اما هنگام اتصال خطاي username and password ديده مي شود.لطفا اگر امكان دارد مراحل راه اندازي يك سرور رابرايم شرح دهيد.
با تشكر فراوان

navid20

Member
ممنون.مشكل username and password حل شد .اما نمي دانم كه براي وارد شدن به وب سايتي كه طراحي كرده ام وآن رادر wwwroo t قرارداده ام چه آدرسي را بايد درنوار آدرس برنامهinternet explorer بنويسم.

houtanal

Member
در dns يك new zone با امي كه ميخواهيد بسازيد سپس در اون يك هاست رو به عنوان هاست اصلي سرورتون اضافه كنيد .
از آدرس IP هم مي توان براي اتصال استفاده كرد
در مورد عكس بالا IP سيستمت رو وارد كن.

navid20

Member
من IPرادر اين قسمت واردكردم.اما منظور شما راازتنظيمات DNSمتوجه نشدم.يك عكس از اين قسمت آماده كرده ام .اگر امكان داردبيشتر برايم توضيح دهيد. باتشكر فراوان .درضمن من آدر س رادرنوار آدرس برنامهinternet explorerبه اينصورت واردكردم. http://192.168.0.1 ولي بازهم واردنشد.

جدیدترین ارسال ها

بالا