در مورد سربرگ برای شرکتی کمک کنید لطفا

ghodrat

Member
سلام
راستش من بار اولم است که سربرگ قراره طراحی کنم کارهای ریز میکردم تا حالا ولی حالا یه شرکت فنی و مهندسی کشاورزی ازم اینکارو خواسته من ارمشو طراحی کردهام ولی برای نحوه طراحی بقیه موندهام چه کار کنم
تازه اینا قراره با چاپ افست چاپ بشه با کارت ویزیت چاپش یکیه یا نه فرق فوکوله اگه یه نومنه از کارتون اینجوری بوده خواهمندم یه تصویری ازش بذارین این هفته قراره تحویل بدم
یا علی
دستتون طلاا:cry:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سلام

یه نگاه به این نمونه ای که برات گذاشتم بنداز میتونی ایده های خوبی ازشون بگیری. اون پایینش هم دکمه next داره و میتونی چند نمونه حرفه ای از ست اداری (سربرگ+کارت ویزیت+پاکت) رو ببینی:

http://www.logobee.com/logo-design-samples/samples-stat.htm

ghodrat

Member
سارا خانم ممنون
خیلی زیادن دستتون درد نکنه
در مورد چاپشم اگه راهنماییم کنین ممنون
*- اینارو رو با چی تکثیر خواهیم کرد پرینتر کپی یا چاپ افست تازه فاصلهای که برا برش تو کارت ویزیت است از لبه ها برای این کارا چقدر در نظر میگیرند
با زهم خدا عوضتون بده

zanyar

Member
واسه چاپشم تو انجمن اصول چاپ و ... ميتوني چيزاي جالبي پيدا كني .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببین بستگی داره که قراره اینکار چجوری چاپ بشه؟ تک رنگ مشکی یا تک رنگ رنگی یا مثلا 4 رنگ یا ...؟

اگر تک رنگ مشکیه فقط با ریسوگراف هم میتونی چاپ کن. اگرم بصورت رنگی میخواد چاپ بشه باید با دستگاه چهاررنگ چاپ کنی.

در مورد فاصله هم بهتره از گوشه ها مثلا 2 - 3 سانت خالی بذاری البته متن رو میگم چون هم کار قشنگتر میشه و هم مطمئنی که تو چاپ نمیره.

جدیدترین ارسال ها

بالا