در فيلم هاي نشان داده شده در ويندوز صدا هست ولي تصوير نيست

asbtond

Active Member
با سلام
لطفا مرا راهنمايي كنيد
در ويندوز فيلمهام پخش نميشن يني ميشن ها ولي تصوير ندارن و فقط صدا مي دن. لطفا راهنماييم كنيد اين را هم بگم مشكل از كدك و فرمت نيست هرچي كدك و فرمت و ... بود دانلود كردم و نصب كردم ولي بازهم مشكلم برطرف نشده راهنماييم كنيد.:cry:

moslancer2

Member
دوست عزیز از چه برنامه هایی استفاده کردی برای پخش؟ پسوند فایلت چی هست؟ mkv؟:rose:

آخرین ویرایش:

asbtond

Active Member
نه !
هر فايلي را باز ميكنم شرايط اين چنين است. با هر برنامه اي ::( Gomplayer-jetaudio-KMplayer-K-lite player, ...)
چي كار كنم پس؟؟؟

moslancer2

Member
برنامه VLC رو هم تست کردی؟ اگر این هم نشون نده باید دنبال یه مشکل در ویندوز باشی و یا اینکه یه کدک نصب کردین که باعث این مشکل شده و یا برنامه ای مثل مثلا dvix player رو نصب کردین که باعث این کار شده... باز براتون دنبال راه میگردم اما با این موارد که گفتم یعنی برنامه تازه نصب و VLC player هم یه اطلاع بدین که کاری کردین و یا خیر...:rose:

moslancer2

Member
خواهش میکنم... تست کردین نشد بگید ببینم دیگه مشکل از کجا میتونه باشه...:rose:

asbtond

Active Member
آقا اگه اينجا بودي صورتت دو سه تا ماچ درست حسابي ميكردم:rose: درست شد نميدونم كامپيوترم كدوم فايل را نداشت كه اين با خودش نصب كرد خيلي حال كردم تازه اون يكي نرم افزارها هم درست شدند خيلي ممنون
دستت درد نكنه:wink:

moslancer2

Member
آقا اگه اينجا بودي صورتت دو سه تا ماچ درست حسابي ميكردم:rose: درست شد نميدونم كامپيوترم كدوم فايل را نداشت كه اين با خودش نصب كرد خيلي حال كردم تازه اون يكي نرم افزارها هم درست شدند خيلي ممنون
دستت درد نكنه:wink:
خواهش میکنم عزیز جان کاری نکردم کمکی از دست بر میومد بفرمایید...:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا