در صورت امکان به این پست جواب بدین!

با سلام به همه عزیزان

بدلیل کمبود زمان در حل این مشکل مجبور شدم آن را اینجا قرار بدم و از این عنوان نیز استفاده کنم. و از دوستانم آقا هادی و بهروز نیز که قبلا این سوال ها را ازشون پرسیده بودم عضر خواهی می کنم.

دو تا مساله است که باهاش روبرو هستم:
1: نمایش لینکهای نتایج یک جستوجو(به تعداد بالا) به صورت پویا بر روی صفحه ای که سایز آن محدود است، ( اگر بتوان از کنترلی استفاده کرد که لینک ها را روی آن اضافه کرد و آن کنترل نیز قابلیت scroll کردن را داشته باشه)

2: ورود و نمایش متن فارسی در یک textBox، (که این کار را با استفاده از فونتهای "مریم" انجام دادم، ولی متن را به صورت وارونه نمایش می ده و دریافت می کنه و در حالت fullScreen نیز نمی توان متنی را به textBox وارد کرد)

با تشکر.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام
در مورد اول تکست فیلدتون باید با یکی از فونت های مریم Embed شود
و مورد دوم مربوطه به خود فلش پلیر هست ، و توسط خود برنامه به دلایل امنیتی این مورد اعمال شده است
ولی فلش پلیر 11 این مشکل را ندارد

موفق و پیروز باشید

سلام
و مورد دوم مربوطه به خود فلش پلیر هست ، و توسط خود برنامه به دلایل امنیتی این مورد اعمال شده است

موفق و پیروز باشید

لازم هست که اشاره کنم در حالت fullScreen تنها با فونت مریم مشکل داره و با دیگر فونت های فارسی و انگلیسی مشکلی نداره.
دوستان اگه لطف کنند در ارتباط با سوال اول هم پیشنهاد بدن ممنون میشم.

سلام

موفق و پیروز باشید

متاسفانه فونت را هم embed کردم، اما جواب نداده.
لازم هست که اشاره کنم در حالت fullScreen تنها با فونت مریم مشکل داره و با دیگر فونت های فارسی و انگلیسی مشکلی نداره.
دوستان اگه لطف کنند در ارتباط با سوال اول هم پیشنهاد بدن ممنون میشم.

++Hadi++

Active Member
embed فونت و اسکرول تو امضام که زیر پستمه به صورت آموزشی هست.
در ضمن اون مشکل عدم ورود متن در تکست فیلد در فلش پلیر 11 حل شده.
بای...

از دوستان و کسانی که تواناییش را دارن و می تونند به هر روشی این د ومساله را تو as2 حل کنند راهنمایی می خوام.

توضیح دقیق تر مشکل:
1: چگونه با استفاده از دستور duplicate می توان مجموعه اشیای را ساخت ( تعداد اشیا نامشخصه) که بشه آنها رو یا در چند تا فریم دسته بندی کرد (دستور duplicate ظاهرا تو root این کار را انجام میده) و یا با استفاده از کنترلی عمل scroll را روش انجام داد.
2: دریافت و نمایش متن فارسی به صورت پویا (واسه این کار از فونت های مریم استفاده کرد اما متنی مثل "ورود اطلاعات" را به صورت "اطلاعات ورود" نمایش و دریافت می کنه، در ضمن فونت ها را هم embed کردم)

جدیدترین ارسال ها

بالا