در خواست يك اسكريپ مهم

shemshad

Banned
سلام دوستان من ميخوام يه سايته جست و جو مثل گوگل و داهيو بزنم يه اسكريپت ميخواستم واسه سايت كه باگ نداشته باشه با ليسانس قيمت هم مناسب باشه
نميدونم در جاي خودش اين تايپيكو زدم يا نه ولي هركسي ميدونه زودتر كمك كنه در ضمن اينم آيدي منه كاري داشتين در خدمتم لطفا قيمت خود و دمو برنامه را در همين pool_mahaneh تايپيك اعلام كنيد

mosyhey

Member
من تا حالا همچنین چیزی ندیدم که بتوان خرید.
سایت های جستجو گر دارای برنامه نویسی های پیشرفته ای هستند و علاوه بر برنامه نویسی به امکانات فراوان مانند هاست و بانک های اطلاعاتی بسیار زیاد برای ذخیره و دسته بندی همه صفحات وب، پهنای باند بالا و قدرت بالای سرور نیاز دارند و حتماً سرور های اختصاصی می خواهند.
مگر اینکه خودتان با ابتکاری چیزی بنویسید که در حد خودش کارا و ابتکاری و جالب باشد ولی فکر نکنم بتوان اسکریپت های گوگل و ... به دست آورد.

آخرین ویرایش:

shemshad

Banned
من تا حالا همچنین چیزی ندیدم که بتوان خرید.
سایت های جستجو گر دارای برنامه نویسی های پیشرفته ای هستند و علاوه بر برنامه نویسی به امکانات فراوان مانند هاست و بانک های اطلاعاتی بسیار زیاد برای ذخیره و دسته بندی همه صفحات وب، پهنای باند بالا و قدرت بالای سرور نیاز دارند و حتماً سرور های اختصاصی می خواهند.
مگر اینکه خودتان با ابتکاری چیزی بنویسید که در حد خودش کارا و ابتکاری و جالب باشد ولی فکر نکنم بتوان اسکریپت های گوگل و ... به دست آورد.

ممنون از شما دوست عزيز اسكريپت گوگل را كه نميتوان خري يا درست كرد يه چيزي مثل اون كه بالاخره موتور جست و جو باشه در ضمن از نظر سرور مشكلي ندارم اگه كسي داره يا ميتونه تهيه كنه در اين تايپيك اعلام كند

جدیدترین ارسال ها

بالا