در خواست نرم افزار deep freeze

parsa0261

New Member
سلام دوستان من از نرم افزار deep freeze از مجموعه ي mrt استفاده ميكنم ولي اين نرم افزار قابليت uninstall رو نداره اگه لطف كنين به من يه نرم افزار معرفي كنين كه اين قابليت رو داشته باشه ممنون ميشم

royal200x

Member
سلام دوستان من از نرم افزار deep freeze از مجموعه ي mrt استفاده ميكنم ولي اين نرم افزار قابليت uninstall رو نداره اگه لطف كنين به من يه نرم افزار معرفي كنين كه اين قابليت رو داشته باشه ممنون ميشم

سلام .
Deep Freeze v6.30 رو دارم ؛ به دردت می خوره ؟

royal200x

Member
نه متاسفانه ؛ این قابلیت رو نداره .
خودمم الان توش موندم !!! خواستم تست کنم ببینم داره یا نه ؛ الان دیگه پاک نمی شه از رو سیستم ...
:sad:

EMIRATES

Active Member
با سلام

يه کلکی در اين نرم افزار هست که اگه بسته ام آر تی تو خريده باشيد با کمی جستجو در جلد داخل اون

ميتونيد پيدا کنيد (ام آر تی 5 دی وی دی)

با اون رمز ميتونين برنامه رو بردارين.

خواستين بگين بدم

اينم خود نرم افزار که خيلی خوبه.
کد:
[URL]http://dl.kamyabonline.com/download/program/Deep%20Freeze%206.0%20Full.exe[/URL]

pass = [url]www.kamyabonline.com[/url]

با تشکر.

EMIRATES

Active Member
اون رمز هم اينه : Alt + Ctrl + Shift + F6

با اين رمز ميتونين اونو آنيستال کنين.

ضمناً اينو بگم که اين رمز رو کل ورژن ها کار ميکنه چقديمی چه نسخه اين که هنوز نيومده!

با تشکر.

آخرین ویرایش:

parsa0261

New Member
آقا دستت درد نکنه هنوز امتحان نکردم ولی انشاا... که جواب میده
ممنون

royal200x

Member
کمک فوری .

آقا دستت درد نکنه هنوز امتحان نکردم ولی انشاا... که جواب میده
ممنون

آقا این deep freeze چیکار میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدبختم کرد .
حدود 500 مگ دانلود داشتم ، دیشب بود ؛ الان نیست .
یک پروژه ی دویست تومنی هم دیشب کارش تموم شد ؛ ولی الان نیست .
کلا الان کامپیوترم شده مثل دیشب . یعنی تمام کارایی که از دیشب تا الان انجام دادم ؛ همه برگشته !!!!!
میدونید یعنی چی ...
بیچاره شدم !

راهی برای برگشت ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

masica

Member
لطفا کار با برنامه AutoPlay Media Studio 6.0 رو مخصوصا اسکریپ نویسی این برنامه رو به من یاد بدین

جدیدترین ارسال ها

بالا