در خواست سرور اختصاصي

shemshad

Banned
با سلام خسته نباشيد

من به 4-5 گيگ سرور اختصاصي نياز دارم به صورت رايگان شركتي كه اين سرور را در اختيار من بگذارد :

1. در پايين تمامي صفحات اسم آن شركت به عنوان اسپانسر و هاست
2.گذاشتن لوگو 120*60 در تمامي صفحات
3.گذاشتن بنر 468*60 در صورت مورد نياز در صفحات اصلي
4. ارسال ايميل تبليغاتي

من فكر هاي خوبي دارم وتازه وارد نيستم الكي وقت تلف كنم در اين همكاري هم به سود من خواهد بود هم به نفع شما منتظر شما هستيم

shemshad

Banned
نميدونم وي پي اس يا چي فقط ميخوام خودم مثلن دي ان اس داشته باشم فضا را مثلن به كاربران فعال بدم نگران نباشيد هم شما سود خواهيد كرد هم ما

ali-msh

Member
هر روز آدم چیزهای عجیب و جدید میبینه
24.gif
میگم پیشنهاد شما خیلی خوبه

shemshad

Banned
چرا مسخره ميكني ؟

هر روز آدم چیزهای عجیب و جدید میبینه
24.gif
میگم پیشنهاد شما خیلی خوبه

آقا چرا مسخره ميكني تو دنيا هاست فروش فقط شمايي من درخواست كردم و به هركس داد منم مشتري جذب ميكنم براش كسي نميخواد نظري بده

shemshad

Banned
من فكر هاي خوبي دارم وتازه وارد نيستم الكي وقت تلف كنم در اين همكاري هم به سود من خواهد بود هم به نفع شما منتظر شما هستيم تلاش من فقط جمع كردن مشتري براي شما خواد بود

ali-msh

Member
باشه شما 20 گیگ برای من هاست بفروش من 5 - 6 گیگ فیری بهت میدم

shemshad

Banned
باشه شما 20 گیگ برای من هاست بفروش من 5 - 6 گیگ فیری بهت میدم

حالت خوبه بيا برات 20گيگو بفروشم بعد اون 4-5 گيگ را برام بدي من گفتم بعد از گرفتن سرور تمام تلاشم براي جذب مشتري خواهد بود كسي ديگه نيست

shemshad

Banned
آقاي morsoltany من الان در ياهو با آي دي pool_mahaneh به شما پي ام ميدم لطفا آن شويد در ياهو

delavar12

Member
دوست عزیز

شما فقط DNS اختصاصی و 4-5 گیگ فضا میخوای که بتونی هاست هم بفروشی ؟ یا اون 4-5 گیگ رو برای استفاده شخصی میخوای ؟

در ضمن لطف کنید و بگید که برای سایت دانلود میخواهید و میزان فایلهایی که روی سرور قرار میگیره چقدره ؟

دقیقا توضیح بدید و اگه مقدور هست با Yahoo ID : tebyan.quran تماس بگیرید

یا حق

shemshad

Banned
سلام دوستان من 4-5 گيگ فضا + دي ان اس را براي استفاده شخصيم ميخوام و در نظر دارم چندين سايت راه اندازي كنم و به كاربران فعال سايتم فضا بدم نه اينكه بفروشم لطفا اگر ميتونيد اعلام كنيد

با سلام خسته نباشيد

من به 4-5 گيگ سرور اختصاصي نياز دارم به صورت رايگان شركتي كه اين سرور را در اختيار من بگذارد :

1. در پايين تمامي صفحات اسم آن شركت به عنوان اسپانسر و هاست
2.گذاشتن لوگو 120*60 در تمامي صفحات
3.گذاشتن بنر 468*60 در صورت مورد نياز در صفحات اصلي
4. ارسال ايميل تبليغاتي

من فكر هاي خوبي دارم وتازه وارد نيستم الكي وقت تلف كنم در اين همكاري هم به سود من خواهد بود هم به نفع شما منتظر شما هستيم
پیشنهاد خیلی قشنگیه!
شما بگو 100مگ فضا می خوام سایتمو بزارم روش... کی مجانی می ده! ممکنه بعد از 10 ماه یکی پیدا بشه! شما که دیگه داری کولاک می کنی!
پیشنهادتون این طوریه: به من 5 گیگ ریسلری مجانی بدید منم براتون مشتری جمع می کنم!!! ببین دوسته من،یک هاست یکی مجانی بده و در عوض تبلیغشو تو سایتتون قرار بده،بازده کار فرقی با اینکه 100 تا پلن مجانی بده نداره! اون می تونه اسپانسر 100 تا سایت بشه تا اینکه به شما 100 تا پلن بده!!!

shemshad

Banned
من ميتونم واسش طراحي سايت يا هرچيزه ديگه انجام بدم در ازاي سرور

جدیدترین ارسال ها

بالا