freelearn
Banned
با سلام و عرض ادب خدمت کلیه دوستان محترم - بنده یک سری مشکلاتی در مورد هاست داشتم که می خواستم از خدمت شما راهنمایی بگیرم:
1. بنده از شرکت ملت هاست (www.melathost.com) برای دو تا از سایت هام هاست خریرم.
کیمیا فروم www.kimiaForum.net - بانو بلاگ www.banoblog.com
متاسفانه به جرات می تونم بگم در 50 درصد مواقع سایتم در دسترس نیست! و صد البته سایت خود شرکت که در 50 در صد مواقع بالا نمی آد.
مشکل پهنای باند هم که ندارم من هنوز 2 در صد از پهنای باند اختصاصی خودم رو مصرف کردم. یعنی نا چیزه.
شاید بگیم از طرف شرکت ISP من باشه. در مواقعی که سایت بالا نمی اد دادم 10 نفر از شهرهای متفاون ایران سایت رو چک کنند که بالا میاد یا نه؟ همشون گفتن نه.... این عمل را ده ها بار تکرار کردم.
پس این مشکل مطمئن هستم که از طرف سرور هست.
این مسئله باعث شده که من از دیگر شرکت ها هم برداشت اشتباهی کنم.
2. برای وردپرس مالتی یوزر نیاز به چه کنترل پانلی هست. یعنی فعلا سی پانل هست. می خواستم بدونم که در دایرکت ادمین هم کار می کند یا حتما باید سی پانل باشد.
احتما سرور رو عوض کنم برای همین می پرسم.
3. راستش با چند تا سایت هر کدوم از یه شرکت دیگه خسته شدم.
می خواستم یه سرور مجازی VPS خریداری کنم. و تمامی سایت ها رو که در دیگر شرکت ها هستن بکشم رو این و دست خودم باشه. همشون رو یه سرور باشن تا مدیریتشون برام راحت باشه.
ولی سرور مجازی چی هست؟
راستش در شرکت های هاستینگ حتما یک کسی هست امنیت به روز رسانی سرور رو به عهده داره. من اگه سرور مجازی که بگیر خودم که نمی تونم رو امنیتش کار کنم چون سر در نمی ارم.
اگه میشه دقیق تر راهنمایی کنید.
در ضمن از کجا بگیرم؟ که آدم مطمئنی باشه که سرویس مطمئنی باشه! و صد البته اعتماد مشتری رو جذب کنه.
ممنو از شما // منتظر هستم........... یا علی
آقایی // ای دی یاهو:
aghaee.sajjad
میل:
[email protected]
1. بنده از شرکت ملت هاست (www.melathost.com) برای دو تا از سایت هام هاست خریرم.
کیمیا فروم www.kimiaForum.net - بانو بلاگ www.banoblog.com
متاسفانه به جرات می تونم بگم در 50 درصد مواقع سایتم در دسترس نیست! و صد البته سایت خود شرکت که در 50 در صد مواقع بالا نمی آد.
مشکل پهنای باند هم که ندارم من هنوز 2 در صد از پهنای باند اختصاصی خودم رو مصرف کردم. یعنی نا چیزه.
شاید بگیم از طرف شرکت ISP من باشه. در مواقعی که سایت بالا نمی اد دادم 10 نفر از شهرهای متفاون ایران سایت رو چک کنند که بالا میاد یا نه؟ همشون گفتن نه.... این عمل را ده ها بار تکرار کردم.
پس این مشکل مطمئن هستم که از طرف سرور هست.
این مسئله باعث شده که من از دیگر شرکت ها هم برداشت اشتباهی کنم.
2. برای وردپرس مالتی یوزر نیاز به چه کنترل پانلی هست. یعنی فعلا سی پانل هست. می خواستم بدونم که در دایرکت ادمین هم کار می کند یا حتما باید سی پانل باشد.
احتما سرور رو عوض کنم برای همین می پرسم.
3. راستش با چند تا سایت هر کدوم از یه شرکت دیگه خسته شدم.
می خواستم یه سرور مجازی VPS خریداری کنم. و تمامی سایت ها رو که در دیگر شرکت ها هستن بکشم رو این و دست خودم باشه. همشون رو یه سرور باشن تا مدیریتشون برام راحت باشه.
ولی سرور مجازی چی هست؟
راستش در شرکت های هاستینگ حتما یک کسی هست امنیت به روز رسانی سرور رو به عهده داره. من اگه سرور مجازی که بگیر خودم که نمی تونم رو امنیتش کار کنم چون سر در نمی ارم.
اگه میشه دقیق تر راهنمایی کنید.
در ضمن از کجا بگیرم؟ که آدم مطمئنی باشه که سرویس مطمئنی باشه! و صد البته اعتماد مشتری رو جذب کنه.
ممنو از شما // منتظر هستم........... یا علی
آقایی // ای دی یاهو:
aghaee.sajjad
میل:
[email protected]