در خواست راهنمایی در مورد هاست

freelearn

Banned
با سلام و عرض ادب خدمت کلیه دوستان محترم - بنده یک سری مشکلاتی در مورد هاست داشتم که می خواستم از خدمت شما راهنمایی بگیرم:

1. بنده از شرکت ملت هاست (www.melathost.com) برای دو تا از سایت هام هاست خریرم.
کیمیا فروم www.kimiaForum.net - بانو بلاگ www.banoblog.com

متاسفانه به جرات می تونم بگم در 50 درصد مواقع سایتم در دسترس نیست! و صد البته سایت خود شرکت که در 50 در صد مواقع بالا نمی آد.
مشکل پهنای باند هم که ندارم من هنوز 2 در صد از پهنای باند اختصاصی خودم رو مصرف کردم. یعنی نا چیزه.
شاید بگیم از طرف شرکت ISP من باشه. در مواقعی که سایت بالا نمی اد دادم 10 نفر از شهرهای متفاون ایران سایت رو چک کنند که بالا میاد یا نه؟ همشون گفتن نه.... این عمل را ده ها بار تکرار کردم.
پس این مشکل مطمئن هستم که از طرف سرور هست.
این مسئله باعث شده که من از دیگر شرکت ها هم برداشت اشتباهی کنم.

2. برای وردپرس مالتی یوزر نیاز به چه کنترل پانلی هست. یعنی فعلا سی پانل هست. می خواستم بدونم که در دایرکت ادمین هم کار می کند یا حتما باید سی پانل باشد.
احتما سرور رو عوض کنم برای همین می پرسم.

3. راستش با چند تا سایت هر کدوم از یه شرکت دیگه خسته شدم.
می خواستم یه سرور مجازی VPS خریداری کنم. و تمامی سایت ها رو که در دیگر شرکت ها هستن بکشم رو این و دست خودم باشه. همشون رو یه سرور باشن تا مدیریتشون برام راحت باشه.
ولی سرور مجازی چی هست؟
راستش در شرکت های هاستینگ حتما یک کسی هست امنیت به روز رسانی سرور رو به عهده داره. من اگه سرور مجازی که بگیر خودم که نمی تونم رو امنیتش کار کنم چون سر در نمی ارم.
اگه میشه دقیق تر راهنمایی کنید.
در ضمن از کجا بگیرم؟ که آدم مطمئنی باشه که سرویس مطمئنی باشه! و صد البته اعتماد مشتری رو جذب کنه.

ممنو از شما // منتظر هستم........... یا علی

آقایی // ای دی یاهو:
aghaee.sajjad

میل:
[email protected]

m1362

Member
با سلام

استفاده از vps نياز به حد اقل هايي از تخصص داره ولي ما ميتونيم هاستي با فضاي مورد نيازتون بديم كه با addon domain چند سايت راه اندازي كنيد
و يا چند هاست به شما ميديم ولي vps پيشنهاد نميشه

تمام پلنهاي ما مجهز به cpanel هست و قطعا از direct admin برتره
تمامي پلنهاي ما پهناي باند نامحدود و ايميل و..... نامحدود دارند
ما رايگان وورد پرس جوملا و نيوك رو نصب ميكنيم.
آپ تايم رو تضمين ميكنيم
امكانات و قيمتها رو ببينيد در خدمتيم:
www.qomes-host.ir

freelearn

Banned
دوست عزیز ممنون از شما

ولی من در مورد مشکلاتم تاپیک زدم یعنی بیشتر قصد دارم بدون مشکلم از کجاست؟

m1362

Member
وقتي ده نفر چك كردن قطعا هاستتون مشكل داره
من سعي كردم جواب مشكلاتتون رو بدم هم تو ايميل هم اينجا همونطور كه خودتون ميدونيد vps هم مشكلات خودش رو داره
ديگه اينكه وقتي امكان استفاده از cpanel باشه دليلي براي استفاده از دايركت ادمين وجود نداره ولي ميتونيد تو دايركت ادمين هم كارتون رو انجام بديد.

باز هم اگه مايل بوديد در خدمتيم.

موفق باشيد.

the_king

مدیرکل انجمن
دوست عزیز ممنون از شما

ولی من در مورد مشکلاتم تاپیک زدم یعنی بیشتر قصد دارم بدون مشکلم از کجاست؟

قصد و منظور شما واضحه اما مبلغین خدمات هاستینگ از هیچ فرصتی برای تبلیغ نمی گذرند.
همین یک جمله در ضمن از کجا بگیرم؟ برای واکنش آنها کفایت می کنه.

تاپیک منتقل گردید.

m1362

Member
از قضاوت شما ممنون فكر نميكنم نيازي به حكميت شما بود.
به هر حال از لطفتون ممنون

freelearn

Banned
چرا قفلش می کنی !

ای بابا تو این مجید آنلاین هم هیچ کاری نمی شه کرد!

بابا من مشکل دارم چرا باعث می شی....
عجب بابا برای هر زوتی انجمن قفل می کنن

takhoster

Member
به نظر من که نیازی به این کارها نیست
www.takhoster.net
معمولا بی کیفیتی هاست وقتی که پهنای باند هم هنوز دارید مشخص می شه کافیه آمار سایتتون کمی بالا بره ! یا فشار به سرور یا اکانت هاست وارد بشه !
در مورد بانو بلاگ باید بگم سرویس هاست جواب گو نیست و حتماً vps می خواهید حالا انجمن رو می توانید روی سرور های تک هاستر انتقال بدید و تضمین می کنیم و که سرور های آمریکایی ما حتی یک لحظه هم از دست رس خارج نیستند .

در مورد بانو بلاگ هم اگر می دانید که تا چند سال دیگه فضاش بیشتر 250 تا 500 نمی شه می توانیم سرویس هاست بهتون بدیم وگر نه هم تنها vps مشکلتون رو حل می کنه که بهترین جا فقط همین تک هاستر هست چون ما 500 گیگ هارد دیسک بر روی vps رو می دیم ماهیانه : 30000 تومان .

موفق باشید
www.takhoster.net

arameshsoft

Member
ما هم در خدمتیم.
در صورتی که تا یک ماه ناراضی بودبد از هاستتون پولتون رو برگشت میدیم!
در مورد بانوبلاگ باید vps یا سرور اختصاصی بگیرید که اون هم در خدمتیم

parsaserver

Active Member
به نام خدا با سلام
من تجربه نصب وردپرس مولتی یوزر رو هم در سی پانل و هم در دایرکت ادمین دارم روی هر دو به خوبی نصب میشه . الان هم سیستم وبلاگدهی روی هر دو کنترل پانل دارم خواستید در پیغام خصوصی لینک سیستم های وبلاگدهی خودمو در هر دو کنترل پانل میدم تست کنید !
در مورد این سیستم وبلاگدهی هم تجربه زیادی دارم و می تونم به شما در این مورد کمک کنم.
اما اگر دنبال هاست و سرور مجازی با اختصاصی برای سیستم وبلاگدهی خود هستید می تونم همراه با قرارداد رسمی هاست یا وی پی اس و سرور اختصاصی شما رو تامین کنم
7 روز تست رایگان برای دومین شما
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

p30tip

Member
عجب... واقعاً هیچ کس از تبلیغش نمی گذره! ایشون نگفتن تبلیغ کنین، گفتن کمک کنید!

parsaserver

Active Member
اگر در متن ارسالی ایشون توجه کنید ایشون دنبال سرویسی برای سیستم وبلاگدهیشون بودند . درضمن من خدمت ایشون عرض کردم من تجربه زیادی در مورد وردپرس مولتی یوزر دارم می تونم به ایشون کمک کنم
موفق باشی دوست من:rose:

عجب... واقعاً هیچ کس از تبلیغش نمی گذره! ایشون نگفتن تبلیغ کنین، گفتن کمک کنید!

novin30d

Member
راهنمایی برای انتخاب هاست چتروم

با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید خواستم بدونم یه هاست واسه راه اندازی چترومی مانند flashchat چیه. یه هاستی که سرعتش افت نکنه و هنگ هم نکنه . مثلا بازید همزمان از سایت 40 تا 80 تاست و بازدید روزانه 500 تا 4000 تاست . لطفا مشخصات کامل این هاسترو هر کی میدونه با لینک فروش هاست بزاره ممنون میشم

جدیدترین ارسال ها

بالا