در خواست راهنمايي و كمك !

PadinaWebGroup

Active Member
سلام دوستان من يه هاست نياز دارم كه روزانه يا هر چند روز يه بار 10 ها هزار ايميل بفرستم و همش به اينباكس بره براي اين كار چي پيشنهاد ميكنيد آي پي اختصاصي و .... خلاصه تمام موضوعات مرتبط و وبگذر چطوري اين كارو ميكنه ؟ !! منتظر جواب شما عزيزان هستم !! پيشاپيش از جوابتون ممنونم

SME

Banned
برای اینکار پهنای باند زیادی نیاز دارید.
در مورد Ip اختصاصی میتونید روی من حساب کنید. ماهی 5هزار تومان.
اما کمتر جایی پیدا میشه که هاست برای اسپم بده.

ali-msh

Member
بهتره که ذکر کنید که سر این مسئله حاظر هستید پول خرج کنید یا نه

خب من یه سوال دیگه داشتم اگه آی پی اختصاصی داشته باشی مشکل رفتن به اینباکس حل می شه ؟

ali-msh

Member
با آیپی حالتی که به باکس بره موقتی هست و دوباره آیپی شناسایی میشه و ایمیل ها به عنوان اسپم شناسایی میشن

HotHost.ir

Member
حرف علی کاملا درسته.
پیشنهاد میکنم "هاست" و" Ip" رو به صورت ماهانه بخرید.

PadinaWebGroup

Active Member
خب بگين چقدر پول لازم دارخ و چيا ميخواد با اين پول و چقدر ميتونم بفرستم ؟!

ali-msh

Member
شما چند راه دارید

ما یک سیستمی داریم برای ارسال ایمیل که خیلی روش کار کردیم و راه کار ارائه دادیم برای ارسال بهتر ، هر کس یک اکانت داره و میتونه خودش گروه درست کنه و ایمیل بفرسته و گزارش گیری کنه البته ما با مشتری هامون روی هر ایمیل هزینه میگیریم چون سیستم برای ما هزینه برداشته ایمیل ها هم فکر میکنم دونه ای 2 تا 10 تومن

یکی دیگه اینه که همون طور که HotHost.ir عزیز فرمودند از چند آی پی استفاده کنید که پیشنهاد میکنم از چند دیتا سنتر و هاستینگ مختلف اکانت بگیرید ( بهتره هر بار از چند جای مختلف بفرستید تا کلاس آیپی ها فرق بکنه )

و راه آخر ینه که قید به باکس رفتن ایمیل ها رو بزنید و همه رو از یک ip بفرستید و به بالک بره

Zhost

New Member
من حدود 1.000.000 ايمل آدرس ياهو دارم!
همشون هم فارسي زبان و 99% ايراني هستن!

اگه کسي خواست در خدمتش هستم!
سر قيمتش هم راه ميام!

موفق باشين

HotHost.ir

Member
ممنون علی جان.
میتونید راههایی که من و علی قبلا گفتیم رو انتخاب کنید.
من هم برنامه برای ارسال انبوه دارم.
+ مبلیونها آدرس ایمیل و برنامه های جالب دیگه برای تبلیغات شما.

جدیدترین ارسال ها

بالا