در خواست توضیح و درخواست ماژول...!

mohsen_r

Member
باسلام و احترام.
از دوستان و مدیران عزیز درخواست ماژول قسمت یک و دو و سه رو دارم که در قسمت 1 و 2 دو موضوع متفاوت
همراه باعکس و در قسمت 3 که همون صفحه اصلی یک عکس و با عنوان و توضیح مختصری از خبر است.

اگه میشه در مورد چگونگی قسمت 1 و 2 که دو موضوع متفاوت در دو بلوک جدا قرار دارد رو توضیح دهید که
چگونه میتوان این را ساخت .
( برای ساخت پرتال خبری )

پیوست ها

• Untitled-2.gif
    Untitled-2.gif
    53.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6

maxpelank

Active Member
با سلام بر شما

در مورد قسمت های 1 و2 به احتمال زیاد ماژول هایی برای این کار وجود داشته باشد . در مورد 3 باید بگم می تونید بدون هیچ ماژولی و فقط با کمی صبر و تنظیم بر خی نکات به همچین چیزی برسید .

در ویرایشگر متن ابتدا یک متن خلاصه از متن اصلی تهیه کرده و اون رو با یک خط فاصله از متن اصلی در بالا قرار دهید سپس تصویر مورد نظر تان را در ویرایشگر اضافه کنید حال ان را انتخاب و روی دکمه تنظیم خصوصیات تصویر در ویرایشگر کلیک کنید و چیدمان ان را به راست تبدیل کنید .
سپس متن و عکس را که با یک خط از متن اصلی جدا شده است را یا دکمه
reademore..
که در پایین سمت چپ ویرایشگر قرار داارد از متن اصای جدا کنید و ان ار در صفحه اول نمایش دهید .
خواهید دید که فقط قسمت متن خطلاصه اون دیده می شود .

این هم یک سایت نمونه با جوملاا که از همین روش استفاده شده است :
http://pmbs.ir/

توضیحات بیشتر خواستید بفرمایید با توصر توضیح دهدم.
موفق ابشید
محمحد

mohsen_r

Member
سلام .
من فکر کنم در قسمت 3 هم یک نمونه ماژول باشه که عکس رو آپلود می کنه
نمی دونم
چون این سه قسمت رو یه جایی به صورت ماژول دیدم

maxpelank

Active Member
با سلام

والا من که از روش خودم برای قسمت 3 استفاده کردم . اما برای دو قسمت 1و 2 به احتمال زیاد همون است که شما می گید.
در ضمن به احتمال زیاد اون سایت از سیستم دیگری استفاده می کند که قابلیت تعیرف تصویر را برای متن ها دارد .

البته در جوملا هم میشود با نوشتن پلاگینی این کار رو انجام داددر مورد قسمت 3 و رد مورد قسمت 1و 2 هم می شود با استفاده از همون پلاگین و یک ماژول دیگر چنین نتیجه ای گرفت .

من مدل هایی از پلاگین ها رو دیدم که می شه یک تصویر در حقیقت کد تصویر را در یک کد مخصوص اون پلاگین قرر دارد و در خروجی یک قالب مخصوص بریا اون تعریف کرد.

ممکنه هم افزانه های مربوط به اون باشد ولی به احتمال زیاد چون کار زیادی می برد کامرشیال باشد .

این اطلاعات من بود منتظر نظر دیگران هم باشدی
محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا